Drømmen om et arbeidsrom

annonse

Jeg har lyst på nytt hus, men fortsatt bo på samme sted.
Jeg er glad i stedet vi bor på og dets nærhet til både skog og strand, mulighet til fine turer og ikke minst alt lyset. Jeg bare elsker å bo her.
Men, det er en hake. Jeg synes vi har for liten plass !


Jeg skulle så gjerne hatt et kontor, – et stor flott kontor, med et samlingspunkt rundt et stort bord mitt i rommet, med et skrivebord som går langs en hel vegg og gjerne et hjørne avsatt til fotografering og et annet avsatt til avslapning.

Fra Az -design sin hjemmeside

Det vil si at skrivebordet må romme skriver, pc, skjerm, lamineringsmaskin, papirkutter, symaskin og masse penner og tusjer. Og rommet for øvrig må ha skap og hyller nok til kamera og utstyr, bøker og hefter og ikke minst alt annet utstyr som jeg synes det er helt naturlig å ha. Det inkluderer papp, fotostasj og kilovis med garn.
Hjørnet til avslapning kunne gjerne  hatt en sofa som går langs hele veggen med en av disse modulsofaene til restaurant .

Men, som sagt, her vi bor så er det ikke plass til det. Vi har lett etter en løsning, og vi har kommet til at en arbeidsplass er viktig for meg. Vi skal faktisk ommøblere noen bokhyller og gjøre plass i en krok. Vi har snakket om å skaffe et bord som kan slås sammen når det ikke er i bruk. Jeg fant et hos www.azdesign.no.  De selger egentlig møbler til offentlige miljøer, men jeg fant også en restaurantstol, som kunne slåes sammen. Med sammenleggbare møbler så vil jeg kunne trekke meg tilbake når jeg har behov for det, samtidig som det ikke vil være i veien i de periodene jeg ikke bruker arbeidskroken.

I går fant vi frem tommestokk, notatblokk og plutselig var planleggingen av en arbeidskrok i gang. Jeg skal komme tilbake til det og vise frem hvordan det blir, selv om det ikke blir det flotte arbeidsrommet som jeg egentlig har lyst på.

Har du en drøm som du nesten ikke har plass til ?

Petrine :D


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.