Inspira kalenderluke : Gavedryss igjen, her hjemmestrikkede barnevotter

 

inspiria julekalender

Hei, igjen!

Da er det mindre enn en uke igjen til jul, og her er vi langt fra i rute. Den siste måneden har jeg brukt all tiden min til å sove, for på veien de siste årene har jeg mistet energien og nå er lageret så tomt at jeg ikke klarer å gå veien tilbake å finne den igjen heller. Men, det var ikke min tilværelse som murmeldyr jeg skulle blogge om. Jeg skulle fortelle at vi koser oss med Snøfall, med vakkert desemberlys, fugler på fuglebrettet og barnlig glede.

For det gledes til jul.

Petrus har intervalltrening på å bake pepperkake. Han har lagd deig og steker omtrent et halv brett de gangene han baker. Men, han få kaker i boks, smakt på mengder av deig og sunget julesanger. I år er det den engelske varianten av «jeg så mamma kysse nissen», som er favoritten. Så selv om vi verken har gaver til alle, julemat i hus og ikke har helt oversikten, så håper jeg at minstemann har den julestemningen og de forventninger et barn skal ha til den store julaften, som han fortsatt kaller den 24.

 

mot Charlottenborg Jeløy, Petrus og petrine

En tidlig desembermorgen på Jeløya, her vi bor

 

Og, vi er enige om at vi fortsatt ønsker oss en hvit jul. – En hvit jul med akebrett og snømenn, med lyslykter og skigåing. Jeg har konkludert med at vi må nok få ferdig hytteprosjektet vårt om vi skal sikre oss det til neste år.

luke 18 kalender

Og, over til noe annet… også noe hyggelig!

utsikt mot alby en desembermorgen Petrusogpetrine.no

Utsikt mot Alby, Jeløy, tatt en tidlig morgen

Dagens luker i nettverket ;

Jeg skal i dag være med på gavedrysset, som er på ulike blogger i Inspiranettverket. Om du stikker innom

Fru Jacobsen 

Louises lille verden 

According til Nienna 

Mitt storkebarn 

i dag, så kan dere være med på trekningen av mange fine gaver.

Votter som ser ut som pinnsvin Petrusogpetrine.no

Jeg har igjen strikket noe, denne gang til barn

Jeg bruker ikke votter med syntetisk for på gutten vår.
Jeg har arbeidet mange år i barnehage, – og man kan si hva man vil, men ULL er det eneste som holdt meg varm i time etter time.
Derfor har vi enten votter fra Reima, Troll, Nøstebarn og Hestra som har ullfor, (ikke sponset) , eller hjemmestrikk, med eller uten en vindvott på utsiden, som alternativ her hjemme.

Så om du kjenner noen små som du ønsker å holde varm på hendene, så må dere i kommentarfeltet nevne hvilke votter dere vil være med i trekningen av. Og om du vil være med på flere par, så skriver du en kommentar for hvert par du har lyst til å delta i trekningen i :) Kanskje tungvint for deg, men mer lettvint for meg når jeg skal liste opp hvem som ønsker hvilket par :)

jordbærvotter petrusogpetrine.no

Det er et par jordbærvotter. Jeg vil si at de passer til en som er 4- 7 år. Fargene er friskere enn det jeg får frem på bildet, de er ganske så glade :)

Jordbærvotter Petrus og petrine

Jeg trekker også et par pinnsvinvotter. De ville jeg si passet fra 2- 4 år, men Petrus har prøvd de og han mener det passer han. He, he men da er det ikke plass til luft rundt fingrene. Han synes de er supersøte og har lyst på de selv :)

Pinnsvinvotter petrusogpetrine.no

og sist men ikke minst. så trekker jeg dobbelstrikede votter i str 2 . 4 år … de er lys og mørekgrå stripede.

 

20161217_131044

 

Trekningen vil foregå i morgen og det vil komme en kommentar under den som har vunnet.
For mitt vedkommende så vet jeg at alle ikke får til å kommentere, og derfor vil det bli mulighet til å kommetere under innlegget på bloggens facebookside i tillegg. Som sagt skal man legge igjen en kommentar for alle lukene man vil være med i trekningen på :)

Den 26. vil det komme en fullstendig oversikt over hvem som har vunnet alle lukene i nettverkets fine kalender .

 

Nyt førjulstiden:)

Og bli med på trekningen da, vinnermulighetene er store :)både her og på de andre bloggene jeg har ramset opp :)

Petrine

og jeg blir superglad om du følger bloggens facebooksside og/eller deler dette innlegget :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Nina Jentoft skriver: 17 desember, 2016 klokken 11:06 pm

  jorbærvotter 4-7 år til min store/lille frøken. pinnsvin ene skulle jeg gjerne hatt til minste frøkna. var nydelig

 2. Du har helr rett! Ullvotter er det eneste som funker!
  Jordbærvottene er knallfine, krysser fingerne for at de kan holde lillesnupp varm

 3. Jeg er med på jordbærvottene

 4. Og så er jeg med på de stripete vottene

 5. og jammen er jeg med på pinnsvinvottene også!

 6. Jeg er med på pinnsvin vottene ⭐️⭐️ Superkule!

 7. Og jeg er med på jordbærvottene! ??

 8. De dobbeltstrikkede vottene hadde passa perfekt til storesøster ?

 9. Så skjønne de med pinnsvin er! De hadde passa til lillebror ?

 10. […] Petrus og Petrine […]

 11. Ja. Så klart er ull best. Ingen over og ingen ved siden. Siden jeg har ei jente på snart to år og to gutter på vei, ønsker jeg meg alle (ull er jo også holdbart og blir bare bedre etter litt bruk) Så her skal du få kommentarer på rekke og rad. Først ønsker jeg meg iallefal de fine jordbærvottene til Storkfrøken.

 12. Også ønsker jeg meg pinnsvinvottene. Fine, både til Storkfrøken og til guttene senere.

 13. Til slutt ønsker jeg meg de stripete vottene. Det hadde vært utrolig gøy å vinne altså.

 14. Pinnsvinvottene hadde vært skjønne på niesen min. :)

 15. jaaaaaa! Så utrolig fine!!!!

 16. Jeg er med

 17. De pinnsvinene var superkule, men dessverre for små for mine to. Er det mulig å spørre om hvor du fant oppskrift?

  Men jordbærvottene vil passe, og de tror jeg lillebror hadde blitt godt fornøyd med. Ull er gull!

 18. Så fine votter! Prøver lykken på jordbærvottene ?

 19. ingrid kleppe skriver: 18 desember, 2016 klokken 10:46 pm

  Nydelige votter. Ønsker pinnsvinvotter til min datter ?

 20. Jeg er gjerne med i trekningen om jordbærvottene til lillesøsteren min, som jeg fremdeles ikke har funnet julegave til :-)

 21. Og gjerne også pinnsvinvottene, da hun har små hender

 22. Og gjerne også de dobbeltstrikkede vottene :-)

 23. Så skjønne votter! Vil gjerne være med i trekningen om pinnsvinvottene! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.