Inspira Bloggnettverks luke 24: Fotokurs

inspiria julekalender

Vinn et fotokurs her i dagens gavedryss

I dag er det dagen med stor D- Dagen hvor Donald og snekker Andersen er på tv, hvor mange får besøk av nissen og hvor det er mange små som synes timene går alt for sakte. Petrus har forsøkt å blåse på tiden i håp om at den skal gå litt fortere, men uten hell. Men, siden det er den store julaften, så er det et gaverdryss hvor dere kan vinne en gave hos alle bloggerne i Inspira nettverket. Stikk innom : Absolutt hjemme, Avdeling Holt, Casa Didriksen, Fru Bever, Fru Jacobsen, Klin-kokos, Louises lille verden, Mitt storkebarn og her da 

luke 24 kalender

Jeg synes jeg slår på stortromma i dag, fordi jeg har fått lov til å gi bort et fotokurs av Vibeke,  som er kurslederen bak Imago Collection sine kurs.

Jeg har selv tatt det og har vært fornøyd med å lære kameraet mitt å kjenne, med oppfølgingen og med hvordan kurset var lagt opp. Du kunne nemlig ta det i eget tempo og du møter varierte oppgaver, som gjør at du må bruke de manuelle innstillingene. Du må forstå hvordan du kan bestemme hvordan bildet ditt skal bli og du utfordres på det å lage bilder. På en ufarlig og hyggelig måte.
Teorien en lettlest og lærerik, – en nyttig innfallsvinkel til temaet du skal arbeide med. Personlig ar jeg lest noen fotobøker for å forstå, men fikk ikke til det med iso, lukkertid, blenderåpning og hvitbalanse. Ved å følge kurset til Vibeke så fikk jeg en ahaopplevelse, – og ved å følge en av videoene hun la ut så fant jeg jammen ut av ting på kameraet som jeg ikke hadde forstått tidligere. Så jeg kan gå god for at om du følger kurset, helst i oppsatt rekkefølge, noe jeg ikke klarte helt, så vil du lære deg grunnleggende kompetanse om fotografering. Jeg vet det, jeg som har forsøkt det. og jeg er fornøyd !

I tillegg til å følge kurset så får du tilgang til en side hvor du kan møte andre som har gått på kurset, du får se deres bilder og for meg lå, og ligger det, mye motivasjon å nettopp å ta en titt på andres vinklinger, kamerainnstillinger og måter å se på. For fotografering handler om det å se og om lys.  TA en liten titt på videoen under, så vil du se hva du kan lære.

Hvordan delta i trekningen.

Jeg håper veldig mange griper muligheten, kommenterer her på bloggen eller på facebooksiden .

Jeg vet også at Vibeke blir glad om du besøker hjemmesiden hennes Imago Collection eller følger henne på facebook her .

Ha en hyggelig dag på julaften og kos dere sammen i jula. og husk alle de andre fine bloggene da :)

Kommenter og del i vei, så mange har mulighet til å vinne dette flotte kurset

 

Petrine


Kommentarer

 1. Et forkurs hadde vært midt i blinken for meg. Jeg kjøpte meg et ganske bra kamera for tre år siden, men det er ikke mye brukt. De gangene jeg tar bilder står det stort sett på automatikken selv om det er massevis av muligheter til å stille inn. Jeg har lest bruksanvisningen men ble ikke så mye klokere, ønsker meg opplæring.

  God jul??

 2. Jeg er virkelig elendig på å ta bilder og alt må inn med t-skje hos meg. Et fotokurs er nok just hva jag behøver?
  Riktig god jul, Petrine❤

 3. Jeg liker å ta bilder men skulle gjerne fått noen tips :)

 4. Du mener at det faktisk er mulig å ta bilder på andre innstillinger enn den som heter auto…? Fikk til sport, men de andre gikk det heller dårlig med. Så fotokurs, ja takk!

  God jul!

 5. Så spennende med fotokurs. Det ville jeg gitt til sønnen min

 6. Mikaela kristina skriver: 24 desember, 2016 klokken 9:43 am

  Jeg har selv tatt fotokurs der og er kjempe fornøyd! Nå vil jeg gjerne vinne så jeg kan gi det bort til min søster så meg å hun kan gå ut sammen og knipse bilder! ? Ha en riktig god jul samme med dine kjære ??

 7. Nina Jentoft skriver: 24 desember, 2016 klokken 10:20 am

  vil delta ??

 8. Har nettopp kjøpt et ordentlig kamera så dette hadde vært fint å vinne? Trenger å lærere meg noen triks! God jul ?

 9. Marianne Stephansen skriver: 24 desember, 2016 klokken 11:58 am

  Så spennende gave!

 10. Midt i blinken, jeg melder meg på!

  God jul!

 11. Ja

 12. Jatakk! God jul :)

 13. Anne Lise Haugsrud skriver: 24 desember, 2016 klokken 11:05 pm

  Et fotokurs hadde vært nyttig så en kan være meg bevisst på hvordan en tar bilder og bruken av kameraets finesser !

 14. Det trengs, så ja takk!

 15. Langtidssyk med mange dager liggende gir en enorm og ubeskrivelig rastløshet! Men energien er lav, så jeg har måttet gi opp mye, men jeg har funnet glede i samboers kamera, å det å ta bilder er ikke så slitsomt og man kan kjøre eller få hjelp til å komme seg ut! Motiver er det over alt bare man bruker blikket!

  MEN, jeg har null peiling på hvordan bruke kamera, jeg prøver meg fram, men det blir enten det samme eller verre enn om jeg bruker «autofokus», og slik skal det jo ikke være! Drømmer om å kunne lære om fotografering – det ville gitt meg så mye og jeg trenger virkelig noe å gjøre som ikke gjør kroppen verre! :-)

 16. Et fotokurs hadde vært utrolig kjekt å vinne. Men jeg tror kanskje jeg selv er litt overkvalifisert siden jeg allerede kan alle de grunnleggende kanerainstillingene og bruker dem hele tide. Derfor ville jeg gitt bort kurset til en veldig gid venninne som jeg vet ville blitt veldig glad for det.

 17. Knut Afdal skriver: 25 desember, 2016 klokken 2:21 pm

  Ja takk!

 18. Jatakk, veldig gjerne!

 19. Et fotokurs kunne jeg virkelig tenkt meg.

 20. Et fotokurs kunne jeg virkelig ha trengt. Synes det er veldig artig å ta bilder, men jeg er i startfasen og tenker at et fotokurs hadde hjulpet meg i gang :-) Krysser fingrene og håper jeg er den heldige :-)

 21. Ååå- jeg vil gjerne delta! Jeg har laget fotobøker de siste årene- men altfor mange av bildene er av mindre bra kvalitet- da jeg kun bruker iphone. Vi har speilrefleks- men jeg kan ikke å bruke den- så den har ligget i over et år. Skammer meg litt over det- et kurs hadde vært HELT perfekt!
  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 22. Dette hadde vært noe!! Krysser fingre :)

 23. Hadde vært et helt supert kurs for meg. Trenger å lære mer!

 24. Gledelig jul

 25. Dette forokurset høres helt optimalt ut for meg! ? Hadde vært fantastisk å vinne!! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.