Hei!

Jeg som skriver denne bloggen heter Nann Karin Solvang. Jeg startet å Familien på Mallorcablogge for å finne ut om blogging kan brukes i undervisning, – noe det absolutt kan.  Jeg arbeider nå som spesialpedagog og lærer i den videregående skole, men har en lang fartstid i både barnehage og i barneskolen.

Jeg bor i Moss, sammen en femåring og samboer. Samboeren har i tillegg tre voksne barn og en trettenåring. Vi bor i et alt for lite rekkehus på et veldig flott sted. Vi har flotte naturområder rett over gaten og vi er visstnok ikke villige til å flytte herfra. Vi setter nemlig stor pris på uteliv og benytter oss både av skogen, stiene, stranden og båtplassen vi har et minutts gange unna husveggen.

Gjennom livet så har jeg gjort mye forskjellig. I tillegg til å arbeide med barn og unge en mannsalder, så har jeg reist mye rundt i verden. Derfor har jeg et lite privat prosjekt i hodet og det er å få Petrinemannen til å bli like glad i å se, smake på, lukte og oppleve det andre kulturer kan dele med
Skal jeg fortelle om noe som jeg synes er artig så må det være at plutselig var jeg vært medforfatter i en bok som heter Mammarådet, – det er flere som sammen skriver ulike ting om mammarollen i dag.

Da jeg startet å blogge så hadde jeg et ønske om å blogge om det som opptar meg der og da:  Det betyr at det ikke alltid er min familie det refereres til. Jeg har lang fartstid fra barnehage, skole og den videregående skole og jeg hadde en tanke om at jeg har utallige eksempler på ting som kan debatteres. Det betyr i praksis at i det ene øyeblikket kan Petrus være vår gutt, et annet så kan det være en jeg har møtt gjennom jobb eller fritid eller så kan han faktisk også være en oppdiktet person. Poenget mitt er saken. For innleggene er faktisk alltid skrevet av meg, – det er mine meninger og mine formuleringer og jeg ikke har nevnt noe annet. Det vil si at det Petrine skriver står jeg inne for, helt og holdent.

Jeg synes det er hyggelig at du titter innom bloggen min, at du følger med på skriblerier, faglige tanker eller oppdatering på hva som skjer med meg i livet med mann og han på fem som farger dagene glade. Det kan til og med være at jeg kommer med forlag til aktiviteter, oppskrifter på hvordan man kan lage ulike ting eller kommer med dagboksnotater på små og store hendelser i livet. Som du ser så vil jeg fortsette å blogge om det som opptar meg der og da, – og jeg tar gjerne i mot en utfordring i forhold til tema eller innhold.

Dere behøver ikke å utfordre meg for å ta kontakt, jeg synes det er hyggelig med en tilbakemelding, en kommentar eller at du skriver noen ord i kontaktskjemaet.