Inspiraluke 22 : Akeplater fra Hedmarken skumplast og pvc

Sponset inspiria julekalender

Jeg venter enda på en hvit jul. Her hos oss har vi hatt en dag med rimfrost på trærene, – og dager hvor tåka har lagt seg på den kalde bakken og laget et tynt lag med is. Så vi har kunnet skli da, i alle fall. Men, vinteren er ikke over og jeg håper og tror at det dukker opp så masse snø at barna kan gå på ski og ikke minst ake. Personlig så skal vi en tur til fjells, om ikke annet.

julenisse juletrepynt

 

Petrus har hatt akeplater, men de har dessverre blitt ødelagt etter noen gangers bruk. Det han fikk til jul i fjor gikk i stykker før ferien vår på fjellet var over, selv om det der var godt med snø og gode forhold. Derfor var jeg glad da jeg kom i kontakt med Hedmarken skumplast og Pvs. De har patent på gode og slitesterke plater å ake på. Disse er laget i tykk Pvc og blir vanligvis levert til barnehager og SFO. I de institusjonene så er det masse slitasje, så disse holer mål.

luke 22 kalender

Vinn akeplater fra Hedmarken skuplast og PVC

 

Jeg er enda mer fornøyd med at jeg kan dele ut akeplater til et par av dere leserne, – og det du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på innlegget ( eller under dette innlegget på facebook om du ikke får det til her inne) .

Det er også hyggelig om dere også liker favebooksiden min og  til Hedmarken skumplast og Pvc, siden de velvillig gir bort akeplater til dere lesere. Plater som tåler at barn leker seg og suser avgårde på de. Åh, som jeg liker vinterlek og som snøen lyse opp i mørke dager .

Vinterlandskap i Fredrikstadmarka

Vinter i Østfold

Premiene vil trekkes med ransom org, og jeg vil skrive i kommentarfeltet hvem som vant. I tillegg så vil jeg ta kontakt med de som vant. Den 29. desember så vil det legges ut en oversikt over alle vinnere  i Inspira bloggnettverk sin allsidige og fine julekalender.

Bli med på trekningen, om du vil da vel. Og i morgen så anbefaler jeg deg å ta turen innom innom flere av medbloggerne mine, nærmere bestemt diss, hvor det er et gavedryss.

Fru Jacobsen

Klin – Kokos.no

og

Louises lille verden

De blir også glade om du følger de på facebook.

og på selveste julaften så har alle bloggerne en premie. Og her hos meg så kan du blant annet vinne et fotokurs.
Ta vare på hverandre på denne «solsnudagen» og kos deg frem mot jul <3

 

Petrine

 

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Åh…. disse akeplatene er jo utrolig morsome både for liten og for stor. Jeg ønsker meg virkelig en sånn eller tre til Storkfrøken og småguttene for å ha når de blir litt større. Disse har vi på jobben og er utrolig gode.

 2. Åhhh, disse ser supre ut, og de er nok enkle å ta med seg på skolen osv også.
  Jeg er med?

 3. Ja takk ? God jul og godt nyttår ??

 4. Ja takk :)

 5. Birgitte bjerkevåg skriver: 22 desember, 2016 klokken 11:34 am

  Så stilige! Praktiske å ta med når vi går på fjellet med ungene og dei kan ake ned ? Bare det kommer litt snø snart…

 6. Ååå,en sånn akeplate ønsker jeg meg til vesla her-morsomt for både henne og meg egentlig ??

 7. Det hadde det vært fantastisk å vinne =)

 8. Hei, jeg vil gjerne vinne en akeplate.
  God jul!

 9. Jeg vinner også gjerne :)

 10. En sånn ake plate hadde jo vært ypperlig her.
  Ha en god jul og lykke til i kalenderen alle sammen.

 11. Disse så helt supre ut ? krysser fingrene for akeplate og snø ??

 12. Å!! Jeg er keen på sånn!! Da skal jeg suse forbi guttene ned bakkene!

 13. Ønsker deg en fantastisk fin jul!

 14. Anne Lise Haugsrud skriver: 22 desember, 2016 klokken 3:09 pm

  D hadde passet perfekt for oss! Vi elsker å ake- venter bare på snøen! ⛄️❄️

 15. I Bergen er det ikke så ofte det er snø, men så fort det er litt snø/rim/hagl på bakken er ungene ute og aker. Da hadde det vært supert med en holdbar akematte ?

 16. Aking er gøy! jeg er mer pysete nå enn jeg var før, men guttungen derimot…. så jeg er med.

 17. vil gjerne delta

 18. Den akeplata høres kjempebra ut!
  Håper på å vinne en sånn til min lille frøken, hadde vært så morsomt :-)

 19. Marianne Stephansen skriver: 22 desember, 2016 klokken 8:14 pm

  Vi har slitt ut flere akematter allerede så vi ønsker oss gjerne en matte eller to til våre viltre gutter..
  God jul til dere!

  Klem fra Larvik.

 20. Åååå, de ligner på typen akebrett jeg hadde som liten. Suste rett forbi alle med fanzy ratt-akebrett og sprang lett opp igjen for ny runde. Ja takk!!!

 21. Jatakk! Så gøy :)

 22. Med :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.