Velkommen, November

Det er bursdag her i huset i dag, – Petrinemannen fyller år. Det er en hyggelig måte å starte en ny måned på. En måned hvor dagslyset viser oss at det er vinter og som i Alf Prøysen sin sang om månedene blir definert som grå og trist.
Jeg pleier å kose meg med November !  Jeg tenner stearinlys, jeg slapper av hjemme og jeg forsøker å komme i havn med gaver før desember starter.

Har du noe hyggelig å dele fra Oktober?
– Ja, jeg koste meg sammen med gjengen min på en mikrostor høstferie. VI var en dag på Daftøland, ved Strømstad.
– For min egen del så har jeg gått på et lite kurs i redigering av bildefiler.
– En tur til Gjøvik, et sted jeg ikke har vært før,- og hvor jeg synes det var kult at hockeyhallen lå inne i fjellet

Er det noe du vet at du skal gjøre i november 
– Ja, jeg vet at jeg skal pakke noen kalendergaver og lage liste over hva slags sprell Nisse Nils skal gjøre i år. Det nærmer seg advent og mot slutten av måneden så vet jeg at forventningene stiger hos 9 – åringen vår. Jeg kjenner at jeg gleder meg til adventstiden og over å pakke inn gaver.
Utover det så vet jeg at jeg kommer til å tenne mange stearinlys, jeg skal strikke litt og aller helst være litt sosial. Invitasjon mottas med takk <3
Sikkert er det også at jeg vil bli å finne i noen hockeyhaller, samt på en fotballarena. Det blir kjekt. Jeg vet at Petrus gleder seg, og derfor synes jeg det er helt innafor å tilbringe noen timer hver uke ved en idrettsarena. Men, har man lov å si at det noen ganger er veldig mange kamper? , – uten at man er en dårlig mamma for det.
Jeg tror jammen jeg skal levere en lottolapp også, – jeg har en drøm om at vi får  litt mer funksjonell plass i heimen. Og her i dag så fant jeg drømmehuset mitt på Finn.

Har du noen novembertradisjoner? 
Den første helgen i november så er det Allehelgenshelg, – og da er jeg alltid oppom kirkegården. Oftest mer enn en gang. Jeg synes det er vakkert med alle lysene og så er det en myldrende ro på slike dager. Det er vel den eneste tradisjonen som jeg vet om. Jeg pleier oftest å bestille julekort da også.

Hva slags mål har du for denne måneden? 

  •  Komme i havn med de fleste av julegavene
  •  Ta bilde til julekort
  •  Bestille julekort
  •  Bevege meg / trene minst 4 ganger per uke ( Instagram: Friskeremamma)
  •  Pakke ferdig kalendergavene
  •  Øve på lightroom
  •  Skrive noen små hilsner til noen som jeg synes fortjerner det .

Dette ser jeg frem mot
Jeg gleder meg til å dra på konsert med kollegaene mine. VI skal på Eva Weel Skram I fredrikstad. Det skal bli kjekt.

Denne matretten skal jeg lage: En varmende suppe, – fra bunnen.

Petrine


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.