10 ting jeg har lyst til denne uka

Helgen er over og en ny uke står for døren. Jeg er så dårlig til å prioritere tidsbruk i dagene mine, – og jeg har lyst til å bli litt bedre på det. Derfor har jeg laget en liste over hva jeg har lyst til før vi skriver mandag igjen

  1.  Plukke gresskar på et jorde og fotografere det. Både for opplevelsen, for å forberede Halloween og for å ta vare på minnene.
  2.  Ringe ei som er viktig i livet mitt,  hun har bursdag i dag
  3.  Lage liste over julegaver og starte med de. Ja, jeg vet det er lenge til jul, men i fjor var jeg ferdig med gaver før desember, – og det var helt topp.
  4.  Strikke ferdig genseren min og starte på et nytt prosjekt . Nevnete jeg julegaver?
  5.  Bestille teaterbilletter
  6.  Sortere Petrus sine klær og ta bort det som han har vokst fra. Levere de gamle klærne videre
  7.  Ta i mot varer på det store og flotte bruktmarkedet i byen vår til helgen. Moss tvillingklubb har gjennom årene funnet frem til et konsept der man kan få noen kronasjer for ting barna har vokst fra, samtidig som man for en billig penge kan få fylt opp garderoben. Jeg digger arrangementet, og skal derfor ta i mot varer et par timer på lørdag. Markedet er åpent på søndag på Melløs skole. Følger du linken her, så finner du arrangementet 
  8.  Heie på Petrus på innspurten av fotballsesongen. Det nærmer seg slutt på fotballsesongen, noe som er godt, for nå går det både i hockey og fotball. Han trives godt med begge deler, men det blir liten tid til andre ting.
  9.  Skrive ut noen strikkeoppskrifter, – det har ligget på to do listen min en litt lang stund
  10.  Gi meg selv et prosjekt, – og fotografere minst en gang.

Har du planer for uka som kommer?

Petrine :D


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Mange fine gjøremål her:-) Jeg planlegger å rydde i klesskapet mitt ;)

  2. Min eneste plan er å lage en plan… jeg har falt helt ut av alle systemer, kjenner jeg, så jeg må få litt orden på det igjen. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.