10 punkter på en tirsdag

Om dere har lyst på en liten oppdatering fra min verden, så skal dere jammen få det i form av en liten liste.

 

  • Det regner ute og jeg har nesten gjort ferdig undervisningsopplegget til i morgen. Temaet er kommunikasjon  med vekt på kroppspråk og hvordan vi henvender oss til hverandre med ord.
  • Det vil si at jeg parallelt med å fortsette i behandling, så har jeg fått lov til å prøve meg litt i jobb. Det føles veldig greit.
  • Dagene ble i sist uke styrt av at vi har en 9 – åring i hus. Det er foreldremøter, det er fotballkamper eller treninger, det har faktisk vært en hockeykamp og ikke minst feiring av gutten som ble 9 på søndag.
  •  Jeg ergrer meg grønn over at de som styrer landet vårt ikke fremsnakker på en saklig måte hva de brenner for, men at de forsøker å hevde seg selv ved å fortelle hva de andre ikke duger til. Seriøst, voks opp ! Dere er modeller for en generasjon som ikke lærer å ta ansvar selv!!!
  • Når jeg først er inne på hva jeg irriterer meg over,  så kan jeg atter en gang fortelle at blir oppgitt over at ikke syklende og fotgjenger tar et ansvar for seg selv!! , – De sykler eller går ut i gaten, med propper i ørene,  uten å få øyenkontakt med sjåføren eller konstantere at bilen stopper. Seriøst, det er dere som blir most i et møte med en doning på et tonn eller mer.. Kjære, trygg trafikk!! Kan ikke vi få regler som det er i Danmark. Der kan de jammen meg trafikkregler bedre enn i vårt lille land. Og det tar bare noen sekunder ekstra tid.
  • Over til litt lettere stoff: Jeg har ikke mindre enn to strikketøy på gang, – en genser, Sigurd, til Petrus og en «ingendikkedariergenser» til meg selv.
  • Jeg skal gjøre noe jeg absolutt ikke kan til helgen, – jeg skal lære litt nyfødtfotografering.
  • I går var jeg faktisk lei meg for et hus ble solgt. Vi var borte i helgen og jeg fikk ikke vært på visning, – og vipps så er det noen andre heldige eiere. Huset lå i et rolig område, hadde lys, utsikt og lå i den skolekretsen Petrus hadde ønsket å bo i. Merkelig å bli lei seg for det, for han jeg lever sammen med vil ikke bo i hus. Men, vi har sett på det alikevel :D
  •  Jeg har en drøm i hodet, som jeg nå er i gang med å formulere på et papir. Og den inbefatter foto, barn, bakgrunnen min og ymse. Så får vi se da :D
  • Nå skal jeg kvitte meg med den iskalde kaffen, som ble laget før jeg startet med undervisningsopplegget, og ta med Petrinehunden på en tur

HA en forrykende fin dag :D

Petrine


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.