Julegavetips fra meg til deg

Annonse

Som jeg har nevnt tidligere så har jeg et mål om å bli ferdig meg julegaver før november er over. Det er for at jeg i desember skal ha tid til å lage julegleder og nissestreker eller til å gå på juleavslutninger, pakke gaver, skive ønskeliste og la Elf finne på nye ting hver eneste dag. Men, på lista er det fortsatt noen som må krysses ut, og for å få gavene rett i hus så vurderer jeg å kjøpe de på nett. Hvordan er det med deg, – kan du også like at gavene er et tastetrykk unna?

 

Jeg har tittet gjennom sidene til BGA fotobutikk og da jeg så de solgte film til polaroid kamera, så bestemte jeg meg for å klikke hjem det. Jeg vet ikke om  jeg fortalt dere om at jeg har et polaroidkamera, et som vi morer oss med i festlige anledninger, som Petrus kan stikke av med og tømme for film og som er redningen når vi trenger bilder til en vennedagbok. Vi er glad i det lille kameraet vi har, – og har med spenning ventet på å se hvordan bildet som dukker frem på pappbiten blir. Hadde det ikke vært for at jeg hadde et slikt, til moro og spontan glede, så hadde det stått på ønskelista mi. Gi det til noen som vil ta vare på det morsomme i øyeblikket.

 

 

Jeg klikket meg videre og kom på at jeg pleide å gi et lite fotoalbum med fotominner fra det siste året til bestemoren min. Hun bodde langt unna og synes det var gøy å følge med. De siste årene pappa levde så var det også bilder han ønsket seg. Han kom seg ikke ut, og holdt oversikt over vår verden ved å få glimt av det som jeg hadde klikket inn på minnekortet. Som note to myself er at jeg trenger å få noen bilder ut av harddisken og over i album. Neste års prosjekt !!!

 

Det jeg personlig falt for var nok de flotte plakatene og lerretene med ferdigprodusert print.  Alle bildene i dette innlegget er fra fotobutikken. Jeg synes du skal klikke deg inn for å se om du finner din favoritt. Jeg fant mange.

På tampen av innlegget så kan jeg fortelle at du har leveransen omtrent tre dager etter bestilling. Legger du inn din ordre før klokken 1300 så blir pakken sendt samme dag. Det kan jeg like, spesielt i disse førjulstider hvor gaver skal videre.

 

Petrine

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Jeg kan avsløre at jeg har handlet i dag!

  Og pakken er allerede på vei i Posten, dette er service!!!

 2. Ååååå, du HAR polaroidkamera!!!! Heldiggris!
  Bildebok til bestmor er knall. Hvert år lager jeg veggkalender til bestefar med bilder av oss alle i familien og med viktige datoer på. Det er den fineste gaven han vet.
  BGA har så mye fint altså.

  • Ja, jeg har et polaroidkamera , – og det er morsomt i bruk. Petrus har en stabbel med gode minner på skrivebordet sitt og for han er det mer verdifult enn de vi har på mobilen. Også på fest så er det sånn at det er gøy å se på de i papir som blir liggende ved kameraet, enn å løpe rundt å se på andres mobiler. Behold det på ønskelisten

 3. Nå ble jeg missunnelig! For polaroid ønsker jeg meg! Hadde et i «gamle dager» men ett nytt står på ønskelisten min!

 4. Polaroidkamera står på ønskelisten her også! Har egentlig et stort og flott kamera, en det er stress å dra med seg overalt =)

  • JA, polaroidkamera er gøy, men det er det ordentlige kameraet jeg bruker når jeg skal ha gode bilder. Men, det er et fint, fint og morsomt leketøy, som gir øyeblikksglede og minner i farta. De er litt mer konkrete for barna enn de vi samler på mobilen

 5. Jeg tror jammen meg jeg også har et sånt kamera liggende et sted. Det skal jeg sjekke ut, for det hadde jo vært gøy å leke litt med det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.