En liste om….

Hei,
dere som stikker innom. Og en spesiell takk til dere! Til dere som kommer på besøk, selv om jeg ofte glimrer med mitt fravær.

Jeg vet at jeg er her alt for sjelden, og jeg kan dessverre ikke love bot og bedring enda.
Jeg har laget meg et prosjekt, kreert en plan for bloggen og mest av innsett at jeg må la tiden hjelpe meg dit jeg vil. Energifull og på bena!! Enn så lenge så håper jeg at dere kan kose dere med mine små livstegn, – og de visuelle glimtene fra livet vårt. Jeg har laget en liten liste med noe som vi har vært med siden sist.

Vi har:

– vi vært med Petrus sin første fotballtrening, sett hans score i kamp og jublet over redning da han var keeper. Jeg er imponert over evnen han har til å stå på sanke erfaringer, –  også på nye stier


– vært i konfirmasjon. Hyggelig, smakelig, staselig og varmt. I tillegg var jeg flue på veggen, eller snikende i bakgrunn, under fotograferingen.

 


– vært på fotoworkshop. Heldige meg har hørt, fotografert med og sett Elena Shumilova redigere bilder. Det var stor stas, men jeg følte meg som den amatøren jeg er, blant en haug med proffe utøvere. Men, jeg tror kanskje at jeg er en av de som lærte mest Jeg har lyst til å lage et eget innlegg om dette, – bare fordi …

– Petrus og Petrinemannen var i Dyreparken mens jeg var på fotokurs. Det var lokalisert i Kristiansand.

– Jeg har valgt i stor grad å ha nyhetsdetox.
Jeg fikk plutselig nok da Dagbladet klarte å lage overskriften: «Nå slår polititet passalarm», om at man må bestille timer for å få bestilt pass. Seriøst, hvorfor kunne ikke oversriften være rett og slett det. Jeg synes alle nyheter skal ha et katastrofepreg og jeg trenger en pause. Ja, jeg får med meg de grusomme handlingene som skjer, men, jeg velger bort ganske mye.

– jeg har vært på en fin tur til Hardanger for å se på fruktblomstringen. Vakkert. – også her kommer det nok et eget innlegg.


– jeg har strikket ferdig 17. mai genseren til Petrus. Han var fornøyd med den, – og akkurat i år var det godt å ha en  genser med ull i seg på nasjonaldagen. Det var en kald affære.

– jeg tatt en samtale som gjorde meg vondt å ta og jeg gikk hjem med passet påskrevet :D

– jeg strikker i vei på en gave som snart må være ferdig.. Kan dessverre ikke legge ut bilder om det :D , men kan fortelle at det er den kjedelige monteringen igjen.
– Petrus har ytret et stort ønske om at vi kan la negle hans gro fritt, han vil ha klør.

Det var en liten bit av livet vårt siden sist. Håper du følger med, for jeg er plutselig tilbake.

 

Petrine <3

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Jeg følger med og gleder meg til du er tilbake med masse energi.
    Høres ut som om dere har hatt en fin og travel tid siden sist. Også synes jeg du er tøff som turte å delta på kurs sammen med mange andre som var mer proffe (eller lot som?) enn det du følte deg!
    Ha en fortsatt fin langhelg!

    • Takk, jeg glede rmeg også til jeg er tilbake, men jeg føler meg heldigvis bedre for hver uke. Det var slik at de andre på kurs drev egne firmaer og sånn, så det var mye bedre enn meg. Men, jeg lærte masse, kom i kontakt med flotte folk og hadde to hyggelige dager.

      Jeg er ustabilt innom deg og andre bloggere, for jeg vil holde kontakten, men formen sturer aktivitetene mine :D Nyt helgen og jeg er glad for deg og at du følger.

  2. Du og du for en flott genser! Kan skjønne denne falt i smak! Ha en herlig langhelg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.