Fine fredagspunkter

Da er helgen i anmars og vi skal skru klokken et hakk nærmere sommer i løpet av den. Her er fredagen ensbetydende med at Petrus lager middagen, så jeg har tid til å rable med noen punkter i alle hast, Om dagen i dag:
– Dagens meny : Pannekaker
– Fikk hyggelig invitasjon i posten, til et femtiårslag. Hyggelig med sosiale treff og ikke minst å feire jubilanten. Barnevakt i boks!
– Petrus har fått klipt seg, etter en liten samtale hos frisøren. Han synes det var dumt at det ytterste håret skulle klippes av, for det var favoritthåret hans. Det han var mest glad i, for han hadde hatt det lengst.
Han meget fornøyd nå, – med rosa og svarte striper, og uten det ytterste håret.
– Petrus fikk vist meg to sitronsommerfugler. Jeg trodde de kom når varmen tok oss itt mer, men de er her for å feire våren.
– Men våren kommer noen akutte behov rasende inn gjennom døra. Dagens store må – ha- greie er rullesko. Dere vet slike med hjul under. Det har stått på ønskeliste fra før fødsel og alle andre har det. Eller i alle fall en! Disse behovene.
– Det lekes gjemsel i hele huset, hyggelig nok.  Det liker forøvrig Petrinehunden veldig dårlig. Hun kjenner nemlig ikke alle. Og det ukjente må det buffes på.
– «tantebarnet» mitt har bursdag. Vi gratulerer han med dagen.

Ha en forrykende glad helg!
Petrine


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Rullesko…. evig mas!

    Vilde fikk i fjor, var superhappy. Hun skadet seg ikke. Jeg fikk aldri sagt

    Hva var det jeg sa.

    Det er i grunn greit det også.

    Nydelig mandag til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.