Stjernepunkter #3 på morsdagen

Vinter på Heyerdalstranda jeløy Petrusogoetrine.no

På en dag som denne må jeg vel sende en tanke til alle mødre der ute, – håper morsdagen har vært hyggelig for deg. Og her fant jeg jammen syv tegn på at du er en god mor, om du vil sjekke ut :)

Jeg klarer ikke å la være å ta med alle de andre også. Jeg husker så inderlig vel en gang jeg var et sted hvor det var kake bare til mødrene på morsdagen. Det var da Petrus var en drøm innbakt i en sorg, – og jeg opplevde at det ble forsterket av kakestykket jeg ikke fikk. Det handlet ikke om at jeg er spesielt glad i kake, – mer om fellesskapet jeg ikke var en del av og forventingene som jeg ikke hadde innfridd. Så jeg sender en megastor klem til alle de flotte jentene og damene som ikke  har barn også!

Håper denne andre søndagen i februar har vært en fin, fin dag for alle mødre og kvinner: Og snapchat har sett til at vi ikke glemmer fedrene i dag :D

heyerdalstranda Jeløy Moss Petrusogpetrine.no

* Solskinnssøndag 

I det Petrinske hjem så har vi hatt ei lita frøken i tillegg til Petrus i dag  Han har fylt rollen som onkel på en fin måte! Han har blitt med på lek,gitt  omsorg og  hatt samspill med den lille niesa si. Stranda er et steinkast unna. Det var der vi brant vafler, traff vannet med stein og jammen så snublet ikke minstemann uti også. Heldigvis så var det bare den ene hånda som ble våt.

jente kaster stein i vannet Petrusogpetrine@gmail.com
Petrus har hatt om samer på skolen, så han hadde med seg et tau og kastet lasso. Han fikk dreisen etter hvert og traff de hornene han hadde laget av pinner.  Det er gøy når du ser temaene i praksis.

 

Lassokasting Petrusogpetrine.no

Lassokasting petrusogpetrine.no

*Jeg har drømt meg ut i verden gjennom å lytte til Att resa podden.
Det er ikke fritt for at jeg lengter ut fra dvalen, og jeg har lyttet til tips, reisebeskrivelser og drømt meg bort. Den siste jeg hørte på handlet om langhelger, og da snakket de som steder som jeg har vært. Det vekket tilbake minner om lyd og lukt, samt bilder fra den gang da. Dessuten har jeg kost meg med å reise rundt i Indokina med Team Bakstad, – og nok en gang visualisere at jeg er tilbake.

 

Unknown

*Jeg gleder meg over Petrus sin neste skoleuke.
De skal ha fokus på bøker, og for Petrus sin del så blir det å friske opp og få mer kompetanse om Thorbjørn Egner. De skal bli med Ole Jacob på bytur, friske opp historien om Karius og Baktus ( Petrs synes de er litt skumle) og mye mer enn det.

suppe petrusogpetrine.no

 

*Forrige onsdags middag falt i smak, T – hai – suppe. 

En gang så var jeg på et spisested og de som satt ved siden av meg, vurderte å kjøpe T – hai – suppe. Dere vet sånn hai som har to øyne , litt som en T . Jeg var lattermild og fikk meg ikke til å fortelle om at det rette navnet på det store dyret var Hammerhai og at suppen var fra Thailand, derav navnet Thai suppe. Men, apropos suppe, denne med kokosmelk, red curry og kylling som jeg fant på Trines matblogg kan jeg anbefale. Det tok heller ikke så lang tid å slenge sammen litt smak av Asia.

*Jeg håper at uke 7 blir skikkelig god :D

Petrine :)

 

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Ha en flott uke, Nann Karin ?

  2. Den suppen så veldig god ut, Trines matblogg har utrolig mange gode oppskrifter. Egner har mange fine historier, kos dere masse!!!

    • Den var god, men om jeg skal røpe en hemmelighet så var dette det eneste bildet jeg hadde av en suppe. Og det er en gulrotsuppe :D Men, enig, Trine har mange gode og lettvinte retter på bloggen sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.