1. desember – luke 1

julekule

I dag er den 1. dagen i desember og jeg vil legge ut en liten hilsen hver dag i desember.
Den kommer klokken syv, hver morgen, og den inneholder alltid en link til dagens #inspirabloggjulekalender2016
Eventuelle andre innlegg kommer i tillegg.

luke 1 kalender

Dagens luke #inspirabloggjulekalender2016 : Personlig almanakk

Som dere sikkert har fått med dere så er jeg med i Inspirabloggnettverk. I innlegget fra søndag finner dere oversikt over hvem som er med. Dere gjør lurt i å følge med på alle bloggene, for i de neste dagene så skal vi dele ut mye fint til dere lesere. Førstemann ut er bloggen Mitt storkebarn. Hun starter hele bøtteballetten med å dele ut en personlig almanakk. Stikk innom i et forsøk på å få hjelp til å skaffe deg oversikt over 2017.

advent bøker
Dagens forslag til bok:

For noen år siden fikk jeg en bok av ei venninne, og den handler om verdiene våre. Den heter Juleskrinet og er en lettlest, liten roman.

Dagens forslag til film:

Alone Home eller Hjemme alene som den heter på norsk, er vel som en klassiker å regne etter hvert?  Jeg husker første gang jeg så den, hvordan jeg nesten var sjokkert over at det var mulig å glemme barnet sitt eller å ikke ha opptelling underveis. Ja, jeg har arbeidet med mennesker i alle år og har jo telt utallige ganger.. Men, filmen, da jeg kom over det første sjokket så lo jeg igjen og igjen…

Dagens youtube klipp: 

På jobben min så får vi ofte tilsendt et lite youtubeklipp i desember. Det er oftest sanger, – og tanken er at man i alle fall tar seg en liten pause de få minuttene som klippet tar. Dagens snutt har jeg delt med dere, for det var den vi så om og om igjen den gangen Petrus fant ut hva Youtube var.

Ha en glad 1. desember.
Den som skal dele ut morgendagensluke er Louise som dere finner bak denne instagramkontoen her. 

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.