Det er ikke alltid slik det er tenkt, – om fotografering :)

lek med fotball Foto: Petrus og PEtrine

Jeg er jo stadig inne på sosiale medier. Jeg følger en del familier, selvsagt: Jeg ser barn som står på rekke og rad. De står der oppstilt, de står ved siden av hverandre og det eneste det ser ut som de beveger er en bitteliten smilemuskel. Jeg ser på bildene og tenker:

Tryllekunstneren min

 

 

Hvorfor kan det til tider være vanskelig å få hele Petrus innen for fotolinsa?
I alle fall uten en grimase, et latteranfall, en arm for langt til venstre,
en tunge for langt ned på haka,
en fot over himmel høyde
eller et hår som blåser til høyre?

sånn kan du se ut når du hører at det er mulig å koble tannpussen til et dataspill og en app

Han er sunn, han er glad, han er full av liv og han er faktisk til tider ganske så morsom, men å samle hele han inne på et eneste bilde kan til tider være vanskelig.

liten gutt tre år

Og om du som meg er opptatt av fotografering, så kan jeg røpe at jeg i løpet av desember skal få lov til å dele ut et nettbasert fotokurs til en av dere lesere. Jeg er ikke sikkert på at kurslederen er bedre enn meg til å få barnet til å være innefor linsa, men hvordan du skal håndtere kamera, hvordan du skal løse ulike oppgaver og hvordan du faktisk skal bli en bedre fotograf :) Gled deg og følg med :)

Hvordan er det hos deg, blir bildene slik du har tenkt ?

 

Petrine

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Bildene blir kjempefint inni hodet mitt, men det jeg faktisk ser etterpå er liksom ikke like… fancy? Jeg har ikke flott kamera, men jeg kommer allikevel til å håpe jeg vinner kurs!

 2. Ha ha ha, samme greia her. Gabriel er like gammel som Oscar. Men de levende bildene er de fineste??

 3. Jeg liker å ta bilder, men dessverre har speilreflekskamera mitt blitt liggende i en skuff i alt for mange år. Nå er det kun mobilen som gjelder.

  Jeg kjenner meg så godt igjen… jeg prøver stadig å knipse bilder av guttene. Hvor de ser fine ut alle sammen, eller så er det en som plutselig stikker av og blir bare halvveis med. Jeg liker action bilder – hvor de ikke ser oppstilte ut. Jeg husker jeg hadde foto på skolen og jeg digget det!

  Om dagen er det fotografering på høyt nivå hjemme, i jakten på det perfekte julebildet!
  God kveld!
  Stor klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.