Hey ho, Reima GO…

Innlegget er sponset
ReimaGO hos Petrus og PEtrine Foto:PEtrusogpetrine

Petrus har i lange tider ønsket seg  en skritteller. Han er super opptatt av tall om dagen, – og i følge han selv så vil ha se om han får et tall som er over hundre. Det kom dermed som bestilt, den mailen med en forespørsel om jeg kunne være ReimaGo ambassadør. Det kunne jeg da virkelig, – og det ble dansende trinn da jeg fortalte Petrus at han skulle få en skritteller, som han kaller det. Han lurte på om det var en til å feste på armen og da lurte jeg plutselig på hvor han hadde skaffet seg denne informasjonen. Jeg har nemlig et aktivitetsarmbånd som jeg ikke bruker, fordi jeg glemmer å lade den. Om den endelig har fått strøm så skal den jammen oppdateres opp mot datamaskinen før bruk. Det er for lang prosess for meg, – og derfor har gaven jeg ønsket meg, ligget brakk over tid. Så herfra kommer ikke informasjonen.

på sparkesykkel med ReimaGo på. Foto: Petrus og PEtirne

 

sparkesykkel, hjelm og ReimaGO Foto: Petrus og Petrine

 

sparkesykkel, hjelm og ReimaGO Foto: Petrus og Petrine

 

gutt på sparkesykkel med ReimaGo jakke på Foto: Petrus og Petrine

Om jeg skal være ærlig så mener jeg at barn skal få tid og mulighet til å leke uke, være aktive og i farta gjennom frilek. Det uten at også den skal måles.  Jeg har  tenkt at å måle hvor mye han beveger seg flytter fokuset fra det gledesfylte til det presterende, – og jeg er mer opptatt av at barna skal være i farta enn at aktiviteten skal gi oss et resultat. Jeg er redd for fokus på alt skal måles i prestisje. Jeg vil at noe også skal måles i glede og latter.

 

lek med fotball med ReimaGoj jakke Foto: Petrusogpetrine

lek med fotball med ReimaGoj jakke Foto: Petrusogpetrine

Men, det mener som sagt Petrus noe helt annet. Ikke at han ikke vil le og ha det gøy, men han vil måle aktiviteten sin.  Jeg lot meg overtale.

Her i huset har vi nå en flott fleecejakke hvor du kan sette en ReimaGO – aktivitetsmåler i ermet.
Måleren skal knyttes mot en app, – hvor man kan se hvor langt man har gått og hvor mye man har beveget seg gjennom en dag. Helt i tråd med Petrus sitt ønske. Resultatet vises på et interaktivt bilde, hvor man får se hvor langt man har kommet gjennom løypa. Vi som voksne, kan stille inn hvor lang tid vi mener at barnet skal bevege seg før det er i mål den aktuelle dagen. Nå hører det med til historien at man må ha IOS ( eller nyere) for å få koblet sensoren opp mot en app, – og der sliter vi her i huset. Med en gammel Ipad og en ny Samsung telefon så får vi faktisk ikke brukt aktivitetsmåleren. Noe som er synd. Petrus maser hver dag, og han håper vel på at det kommer en løsning dalende.

Men, vi skal nok få koblet appen opp mot noen vi kjenner som har et appleprodukt som virker, slik at han både får brukt appen og aktivitetsmåleren, for der stoppet det opp ved startstreken. Og, dessuten så skal den være mulig å bruke mot android – produkter etter jul. Så løsningen kommer.

Jakka, derimot har han brukt mye, – og siden favorittfargen for tiden er rød så får den noen ekstrapoeng i tillegg til at den er varm, vindtett og lett.

Hey ho, lets go!

Petrine :)

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Den jakken så utrolig flott ut!!!!

    Men alt kler den smukke, det har jeg hørt, så ikke rart?

    Og jeg liker Petrus sitt syn på livet, en knakandes kjekk kar med hodet (og hjertet) på rett sted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.