Denne uken oppsummert

DSC_5647

Denne uken så har hvitveisen endelig laget en flott ramme rundt stiene jeg pleier å ferdes på. Det er så vakkert og egentlig så kort tid hvor det er et helt hvitt teppe nesten gjennom hele skogen. Det er så vakkert, det er så deilig og det er så veldig vår.

hvitveis

Ukens målbevisste:
Petrus ba meg hente han tidligere i barnehagen en dag, – fordi han skulle hjem for å lære seg og sykle. Jeg fant frem sykkelen og hjelmen, han klatret opp og syklet avgårde. Så det er uken da Petrus bestemte seg for å sykle og gjorde det. Tenk om alt var så enkelt, – 1) Bestem deg 2) man kan det. Han gjorde på samme måte da han sluttet med bleier ( 2 år) og med smokk også :)

hairspray 1

 

hairspray2

Ukens hyggeligste og kulturelle:
Jeg har fine folk i livet mitt, – og på fredag så var jeg invitert på pizza, bobler og en tur på en lokal oppsetning av musikalen Hairspray. Det var så hyggelig det, både det å tjatre, bli tatt av boblene, av musikken, av replikkene og av en fargerik oppsetning. Gøy å se hva ungdom fra byen min leverte, – og jeg anbefaler deg også en tur på Parkteateret. Det var en så hyggelig kveld, og siden dagen plutselig hadde blitt natt så kunne vi skrive under på at tiden flyr avgårde i godt selskap. Jeg koste meg sammen med dere jenter, – takk for en fin, fin gave og kveld.

DAme i solnedgang

Solnedgang

Ukens vakreste og dummeste:
De vakreste solnedgangene har lokket meg ut av huset og ned til vannet. Kamera og hunden har vært følgesvenn. helt til kameraet gikk i bakken og plutselig fikk behov for et opphold på et kamerasykehus. Kan man leve uten kamera, tro?

Fra bloggen til Jonna Jinton, - etter avtale

Fra bloggen til Jonna Jinton, – etter avtale

 

Fra bloggen til Jonna JInton - etter avtale

Fra bloggen til Jonna JInton – etter avtale

 

Fra bloggen til Jonna Jinton

Fra bloggen til Jonna Jinton

Ukens favorittblogger,Jonna Jinton, – livet består av de valg man tar og konsekvensene av dem, har jeg lært en gang. Men, jeg vil si at livet heldigvis sper på med tilfeldigheter. Som når man plutselig befinner seg på en blogg som er helt magisk. Jonna flyttet fra Gøteborg og hundre mil nordover for  å finne ro. Det morsomme er at hun gjennom å trekke seg tilbake har fått en vakker plass i bloggverden. Fra utsiden så passer hun inn i det miljøet hun lever i og gjennom bilder og tekst så fremmer hun det skjøre, det vakre på en romantisk måte.

Ukens dings, – nye høretelefoner. Jeg har endelig fått noe som gir god lyd selv når jeg er ute å går eller når jeg sitter i solen å hører på lydbok, musikk eller podcast.

petrus, macen og sydendrømmen

Ukens valg: Jeg har bestemt meg for å ta med meg Petrus en uke til syden ganske så snart. Det er slik at jeg plutselig har fått en uke fri og da benytter vi anledningen. Det varmeste stedet er nok Kreta og jeg håper at det er sikkert nok der da. Petrus ble jublende glad dag jeg fortalte det, – spratt rundt, måtte se på bilder og video fra stedet og var forundret over at alle steder i syden ligner på hverandre. Godt observert, siden jeg har valgt et sted med barneklubb. Det kan jo være at vi treffer andre familier med barn på et sted som er lagt tilrette for de yngste menneskene.
Da Petrus hadde tenkt seg om, så kom følgende spørsmål: Men, mamma, hva om jeg savner pappa, hva gjør vi da? Det tenker han som skal være borte fra pappaen sin en uke, – og jeg lurer på hvordan det er å være barn av en forelder som tenker at barna ikke skal være med den andre. men , – det er en annen diskusjon. Vi gleder oss og har funnet frem sommerklær og har tanker om hva vi må oppdatere garderoben med. Det blir kjekt med sol og varme.

Ukens problemstilling: Hvordan får jeg lydbøker fra Mp3 filer lagt inn på en ipod uten at jeg må flytte hver eneste fil, for å få boken til å bli lest i riktig rekkefølge. Er det noen der ute som har svaret så er jeg takknemlig for det.

I dag starter en ny uke og jeg håper den bringer med seg mange, mange gode hendelser.

Ha en glad og fin uke !
Petrine :)

 

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.