Å vise glimt fra helgen vår

Blåveisen stikker opp av mosen

Hei,
Jeg stikker bare innom i full fart for å hilse på, – om du er på fjellet, i syden, på farten eller om dere er hjemme som oss. Håper du har det kjekt der du er.

Enda en gang skal vi ha bypåske, – og vi er helt enige om at det er helt innafor. Spesielt når en blå himmel og sol sender oss ut av døra og ut i skogen eller langs vannet. Vi har rukket begge deler denne helgen. I går hadde vi med oss hundegodteri, – og Petrus hadde med kikkert,  på tur i skogene.Vi  håpet å lokalisere en liten hund som har kommet bort fra sitt nye hjem. Dessverre så fant verken vi eller andre den i går, men jeg sender gode tanker og ønsker den er hjemme hos eierne sine i dag.

Petrus med kikkert på hundeleting

Gullholmen og vestfoldsiden

Gullholmsudens idyll med seilbåt og svaner

trær står i vannet som virker som speil

I dag kunne du finne oss på stranden, – hvor Petrinemannen ikke fikk fisk, jeg ikke ble ferdig med krimmen jeg leser og tenåringen ikke var godt nok kledd. Men til gjengjeld ble Petrus våt, pølsene svarte og dagen hyggelig. Jeg fikk meg også en tur sammen ei venninne som viste meg et sted med masse vakre, små og spe blåveis. Jeg deler noen få glimt fra helgen vår før jeg ønsker deg en god ukesstart. Kanskje vi blogges i løpet av påsken?

Gode dager ønskes

Petrine :)

 

 

 

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Så nydelige bilder! Blir hjemmepåske her også! Kos dere masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.