Å svare på spørsmål som man finner i en annen blogg

  1. Hva ser du frem til denne uka? 
    For det første så må jeg innrømme at det skal bli godt å bytte ut skøytehallen med uteliv. Det er siste gang for poden på skøyteskolen denne uka, og selv om det er kjekt å være med en gutt som gleder seg så veldig, så blir det deilig å heller ta turen ned til stranden, ut i hagen eller ut i skogen. Jeg er glad for sola og lyset som er tilbake. Det blir ikke vondt med påskeferie heller, – mange dager med tid til å bare ta det med ro blir kjekt. Jeg ble bedt med ei venninne til Bergen, men da jeg rett og slett er midt i gjengen rot og rør, så fikk jeg ikke avklart det. Men, om sola blir i Moss så vet jeg at hagen og uteplassene blir glad for det.
  2. Hvilken blogg er den siste du startet å lese? 
    Jeg er ikke helt sikker, men Hjartesmil er en av de som jeg ikke har lest så lenge og har blitt glad i. Jeg liker så godt ordene og bildene. Hun og Jostein venter sitt første barn, er på flyttefot etter hvert og hun formidler hverdagen så jeg nesten misunner de. Det er forresten der jeg har funnet disse spørsmålene.
  3. Skal du lage digg mat denne uka?
    Jeg vet rett og slett ikke. I dag har jeg ligget  rett ut med hodepine og sovet mye av dagen, så da ble det oppvarming av pizzasnurrer da gutta kom hjem. Ellers så er vi flinke til å lage middagen fra bunnen av, – og prøver å få den sunn og god.
  4. Si en ting som du virkelig skal gjøre om du får tid denne uka!
    Det jeg trenger er å slappe av, lese og ha alenetid. FOr meg er alenetid alfa omega om jeg skal ha det bra, – og når man jobber sammen med og med mennesker og har en gjang hjemme, så blir det liten tid til akkurat det. Jeg må ha tid til å rote rundt, holde på  med hobbyer, bake, rydde eller hva som måtte falle meg inn for at jeg skal få energi. Det og løping er mine plusskildeblåveis titter opp blant bladene fra i fjor
  5. Hvilket ord skal du holde på denne uka? 
    SOL!! ( eller vår??)  Jeg holder gjerne på det ordet( de ordene)  i noen uker fremover. Det er ingen grønnfarge som er så vakker som den første om våren, det er ingen ting som er mykere enn gåsunger på seljekvisten og det er ingen blomst som er vakrere en den først blåveisen eller den første hestehoven i en barnlig hand. Og for at vi skal se alt dette så hjelper det med sol.
  6. Hva gjorde du i går kveld? 
    Vi hadde besøk og etter det så lette jeg etter lyse/gule plagg til Petrus. De skulle ha gul fest og påskelunsj i barenahgen i dag. Dessuten la jeg frem klær til oss begge. Men, jeg lurer på om han fikk for varme klær i dag, altså
    Det var et vakkert, vårlig bord og avdeling som ønsket barna velkommen til frokost i dag, – og da hadde poden på seg en hvit langermet bommulsgenser med en sennepsgul T – skjorte utenpå. Brasildrakta hadde dessverre blitt for liten, – og da ønsker han seg en ny Brasildrakt, – en blå en??!!?? Har Brasil blå reservedrakt, tro?
  7. Finn et bilde som symboliserer denne dagen.
    SOL; BLÅ HIMMEL OG OSLOFJORDEN
    evt paracet, pledd og sofaen.
  8. utsikt over Oslofjorden fra Rambergsnebba
  9. Hva spiste du til frokost i dag? 
    I dag spiste jeg to grove brødskiver med ost og skinke og jeg drakk et stort glass med vann ( + paracet)
  10. Når våkner du på morgenen? 
    Jeg står opp ca klokken seks på ukedagene. Om det er jeg som må levere Petrus så er jeg blant de første som kommer til barnehagen, fordi jeg skal rekke til nabobyen før klokken åtte.
  11. Hvordan ser du ut til daglig?
    Bustete hår ( sånn rett ut av dusjen og gre seg sveis) , usminket ( fordi jeg får så eksem av sminke), dongeribukse og en eller annen topp. Det har oftere blitt bluser for etter at jeg fortsatte å bade i Oslofjorden, så er jeg mye varmere enn tidligere og fryser sjeldent. Dessuten går jeg med flate sko.
    Men, da jeg var yngre så likte jeg å gå med kjole og pynte meg opp litt, – og jeg drømmer om det igjen. Dermed så satt jeg meg et nytt mål, – JA, til flere kjoler :)
    Petrine :)

Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Deilig med vår…og i dag var dagen ungene i barnehagen gikk ut med vinterdress og kom inn igjen i strømpebukse og t-shirt??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.