Å kunne gå langt ut i vannet uten å bli våt

– SPONSET-

Langt ute i vannet med Barnevaderen
Det er ikke fritt for at det ble jubel i heimen i morgens da jeg pakket opp Barnevaderne som hadde kommet med posten. «Da har jeg like som pappa»  jublet femåringen, » kan vi dra på fiske nå?»

Mamma. se de er kamuflerte i vannet så ikke fiskene skal se støvlene

Mamma. se de er kamuflerte i vannet så ikke fiskene skal se støvlene

Her går vannet over støvelskaftet

å sprute med foten er trygt når man har Barnevaderen på

Dagen i dag var satt av til andre ting enn akkurat det, så det ble ikke en tur med stang, snelle og sluk. Men med lovnad om å prøve den kombinerte støvelen og buksa i vannet på stranda og en forvissing om at det snart blir tur, så kom vi til enighet. Det er nemlig slik at redningsvesten vår ligger pakket bort akkurat nå, og da får han faktisk ikke lov til å holde seg ved vannkanten med vadere på. Et belte rundt livet må han også få . Da hindrer man at buksene fylles raskt med vann om han faller. Dessuten vil ha få litt hjelp til å flyte av vesten.

Bildene har vi tatt på grunna, –  med både mamma og pappa i beredskap. Og skal jeg være ærlig så kunne jeg tenke meg et par vadere jeg også. Det gir meg jo mulighet til å gå ut i vannet for å fotografere. Som for eksempel på denne fotoshooten her.

Petrus på vei uteover med BArnevaderen

Det er nemlig slik at dette praktiske plagget er laget som en hjelpende hånd til foreldre som har vannglade barn. Man sparer mange skift ved at vannet ikke renner inn når den lille plasser seg i en vannpytt. De er jo laget til lekende barn på land, – og ikke ute i vannet. og vi har brukt slike vadere i flere år. Og jeg kan skrive under på at klærne til Petrus har holdt seg rene og tørre på regnfulle dager. Sølepytter, gørrekaker og rennede  vann virker som magnet på gutten vår. Og, da er jeg lykkelig for vaderne.

Petrus er langt ute i vannet uten å bli våt med barnevaderne

Og om en liten stund så skal jeg gi bort et slikt produkt på bloggen her, – så følg gjerne med her, på facebook eller instagram! vi har spart vaskemaskinen mye og fremmet god lek med slike på .

Takk for at du leste, -og om du kjenner noen som burde tipses om dette geniale produktet, så del gjerne innlegget.
Som,sagt, det kommer snart Barnevadere på en give away

Petrine :)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.