Å gi bort en gave til leserne

en bunke med klær som skal merkes med askeladden navnlapper

 

Petrus har vokst som en virvelvind, – og vi er i ferd med å rydde om i klesskapet hans. Han trenger litt lengre klær slik at han slipper å gå med shorts mens snøen laver ned.

Det er en ting som er sikkert når vi går fra en sesong til en annen eller vi bytter om på størrelsen i klesskapet, – det er at jeg merker klærne til Petrus. Jeg har arbeidet i barnehage og vet at et navn i plagget er et godt hjelpemiddel. Det er faktisk slik at mange barn har helt like klær, – og det er ikke bare  på hjemmebane at klærne blir sluppet rett ned og ikke havner på barnets plass. Så denne lille lappen, fra Askeladden Navnelapper, med navn og telefonnummer et unik mulighet til å beholde ting som er sine, få de tilbake om de glemmes og til å hjelpe til med rydding i barnehagen og på skole.

Så en gang i mellom er det frem med strykebrett, strykejern, merkelapper og lydbok. Jeg koser meg, – stryker, lytter og bretter. spesielt når merkingen foregår på denne tiden av året, hvor fargene blir lysere, plaggene letter og det minner om vår og sommer.
Og, dessuten så har jeg liggende navnlapper som kan klistres på alt, – og de sitter, som jeg buker når det bare er et plagg eller et par sko som skal merkes.

Merker klær med navnlapper

 

navning av klær

 

Nå er det slik at jeg har fått lov til å gi bort et sett med navnlapper fra Askeladden navnelapper til en av dere lesere. Ta en titt på utvalget på navnelapper.no!

Ved å kommentere innlegget så er du med i trekningen av lappene. Ekstrabonus får du om du følger meg og navnelappene på facebook, – bonusen er et ekstra lodd i hatten. Enda et om du inviterer venner til å følge facebooksiden min. Lykke til !

Jeg trekker den 17. mars , – og jeg kunngjør vinneren på bloggens facebookside.

 

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Åh. etter at disse klistrelappene kom har jeg aldri gått tilbake til strykelapper! Bruker de til å merke matbokser og leker også :D (Liker forresten begge på Face allerede :) )

 2. Anne Lise skriver: 11 mars, 2016 klokken 7:59 pm

  Jeg har også flere merkede salatboller og kakefat ?

 3. Viktig å merke klær i bhg???

 4. Gunhild Been skriver: 16 mars, 2016 klokken 3:57 pm

  Nå fikk jeg det til….
  Har ikke bladd ordentlig ned?

 5. barbro anita roksvåg skriver: 17 mars, 2016 klokken 1:12 am

  Å,ja takk :) Her brukes de til både merking av klær,leker og til kakefat :) Utrolig kjekk disse navnelappene og så sitter de så godt :) God påske :) Følger dere på Fb :)
  barbroaer@gmail.com

 6. Flott premie a

 7. Marianne Stephansen skriver: 17 mars, 2016 klokken 5:46 pm

  Navnelapper er virkelig forbruksvare her i huset!

  Hilsen Marianne og guttan i Larvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.