3. desember. Luke 3

 

hjerte i snøen foto Petrus og Petrine

Alle gode ting er tre!

luke 3 kalender

Dagens Inpiraluke:

I dag må dere ta turen inn til Linn som skriver bloggen fru Bever. Hun har et flott knippe med gutter og i dag så deler hun ut ull fra Troll. Du finner bloggen hennes her : Fru Bevers hverdag

Dagens julebok:

Jeg kommer aldri utenom kjerringa som blir lita som en teskje. Jeg husker at jeg synes det var i overkant spennende at hun ble liten akkurat da de skulle på julehandel. Jeg var livredd for  dama skulle bli oppdaget der hun hoppet fra den ene tingen til den andre. Det hadde vært flaut for gubben og da hadde nok ikke alt som trengtes til jul kommet i hus.

Tesjekjerringa på julehandel 

Dagens julefilm

Jeg har vært inne på tanken, – å plutselig bare dra til et ukjent sted. Sånn omtrent på impuls, men sannheten er at jeg, til tross for at jeg liker opplevelser, er for trygghetssøkende.
I dagens film så er det nettopp å reise til et fremmed sted som står i fokus, –  og det å gripe muligheten.
Jeg blir ikke lei denne feel good filmen. På lørdag da jeg strikket på votter som skal toves og gis bort til dere lesere, så hadde jeg akkurat denne filmen som underholdning.

The Holiday 

Dagens youtubesnutt:


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Teskje kjerringa!! Å! Enda flere barndomsminner ? jeg gleder meg til å se imorgen hvilke bok du da vil minne meg på! Dette er bøker jeg skal lese for guttene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.