Tar gjerne en utfordring…. og gir den gladelig videre, vil du ha?

sti på Ramberg

Tar du en utfordring?

Jeg digger respons på innleggene mine, – og Ann – Helen med bloggen Lammelårtanker responderte på innlegget hvor jeg lurte på hvordan andre rekker å blogge. Der ba jeg vel om tips til innlegg, – fordi jeg faktisk liker å skrive, men også fordi i en hverdag hvor energien renner bort i andre aktiviteter, så er jeg noen ganger tom for ideer. De virkelig gode innleggene plopper opp når jeg av en eller annen grunn blir super engasjert eller at noen klarer å stille de riktige spørsmålene.

Slik respons som jeg fikk i dag, gjør at jeg kan hente energi ved å skrive, men slipper jobben med å tenke ut hva jeg skal skrive om. Hun hadde nemlig laget en liste med spørsmål, og de skal jeg systematisk svare på. I flere enn et innlegg.  Jeg legger ut spørsmålene  her, og oppfordrer dere til å ta en titt på bloggen Lammelårtanker om du ikke har tittet innom tidligere. Der kan du få brynet tankene og gjerne få en utfordring.. og du har mulighet til å bli med på denne om du vil være med på hennes ønske om kommunikasjon i blogglandia. Bli med da vel :)

Her er spørsmålene:

 1. Hvilken bok vil du anbefale (gjerne hvorfor)
 2. Hvilke nettsteder  du innom hver dag?
 3. Hvilket land eller hvilken by skulle du gjerne bodd i ett år?
 4. Hva gleder du deg til i november?
 5. Hvis du skulle gjort en ting annerledes i ungenes barndom, hva skulle det vært?
 6. Topp tre bakverk du aldri får nok av?
 7. Hvor lenge har du lest bloggen min?
 8. Hva slags type innlegg vil du har mer av og hvilke gidder du ikke lese?
 9. Din største nettabbe?
 10. Ranger følgende og fortell hvorfor: sjokolade, musikk, Paris, blogg, laks
 11. Hvis du fikk uventet besøk av en gammel bekjent du ikke har sett på femten år, hvordan ville du reagert når personen sto på døra og sa hei?
 12. Kaffe, te eller vin; hva vil du ha mest av?
 13. Hva gjør deg stolt av deg selv?
 14. Hvilke aviser må du lese hver uke?
 15. Hva gjør deg skikkelig forbanna?

Jeg håper at andre enn meg griper muligheten til å svare på andre spørsmål enn de du stiller selv.

Det første innlegget kommer om litt :)

Petrine


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. […] er fast leser av bloggen til Petrus og Petrine. Og for noen dager siden gav hun ut en utfordring til sine lesere, og jeg henger meg selvfølgelig på. Kanskje blir vi enda litt bedre kjent i dagene […]

 2. Hvilken bok vil du anbefale (gjerne hvorfor) Jeg leser egt ikke så mye bøker, heller aldri gjort. desverre ikke arvet bok lysten av min mor å søster selv om jeg gjerne vill. men jeg har en bok en bok som er ekte som jeg har lst flere ganger og det er Anne Franks dagbok. Hennes ekte skildring og liv fra krigen, den leste jeg flere ganger i tennårene. ligger på loftet her, kanskje jeg skulle hentet den ned å lest den igjen( de siste årene kun vært foreldre bøker, hehe)4

  Hvilke nettsteder må du innom hver dag? Vg, face,insta, sol.no og blogger.

  Hvilket land eller hvilken by skulle du gjerne bodd i ett år? Kunne tenkt meg og bodd i Danmark et år, oppleve mer en de man bare gjør på ferie der. jeg elsker danmark ! Evt prøvd køben i 6 månder også et mindre sted i 6 månder.

  Hva gleder du deg til i november? At det skal bli desember ?? :) hihi

  Hvis du skulle gjort en ting annerledes i ungenes barndom, hva skulle det vært? Hmm åå for et vanskelig spørsmål, nå er de 3 barn blitt. kanskje mere tid alene på vær av dem. prøver så godt jeg kan på det da.

  Topp tre bakverk du aldri får nok av?Kringla som gubben baker, den er såååå god. Tyske skiver som mannen baker og smultringene til bestemor som jeg får til jul vært år :D

  Hvor lenge har du lest bloggen min?Det blir noen år da, fant den da jeg bare hadde 1 barn ihvertfall :D
  Hva slags type innlegg vil du har mer av og hvilke gidder du ikke lese? Hm liker å lese litt forskjellig jeg.

  Din største nettabbe? Hm at jeg har ved en feil ved å trykke liker på noe grusomt på face som det tok tid før jeg fikk det med meg, :o

  Ranger følgende og fortell hvorfor: sjokolade, musikk, Paris, blogg, laks
  Sjokolade , for det er duper digg !!! MUsikk, kan ikke leve uten musikk! Paris, har vært der når mamma hadde meg i magen. haha Blogg for det er gøy, inspirerende å lese andre sine liv. digger å få tips :D Laks, for det er fisk å sunt.

  Hvis du fikk uventet besøk av en gammel bekjent du ikke har sett på femten år, hvordan ville du reagert når personen sto på døra og sa hei?
  Hadde tenkt,men i alle dager ? hva gjør du her ?

  Kaffe, te eller vin; hva vil du ha mest av?
  Te å vin !! kaffe æsj.

  Hva gjør deg stolt av deg selv? Barna for de har jeg laget !!

  Hvilke aviser må du lese hver uke? Lokal avis kommer 1-2 ganger i uka i posten da leser jeg. ellers baren nett.

  Hva gjør deg skikkelig forbanna? haha den lista kunne blitt lang.. men folk som ikke evner til og se lenger en nesa rekker, å klager for mye !! hehe

 3. […] sagt har jeg kastet meg på en bloggutfordring fra Petrus og Petrine, og Lammelåtanker. Og siden det er den siste dagen av Oktober passer det å svare […]

 4. […] som gleder seg til november er hun som svir sausen, hun Fru Jacobsen og Nann Karin – kanskje dere gleder dere til de samme […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.