Å formidle hvilke blogger jeg leser 2

Hestehov

En vårlig favoritt

Her kommer det enda et innlegg i serien «hvilke blogger jeg leser». Det er litt ulike kategorier, men jeg liker de alle sammen. de siste jeg har begynt å følge er de som har en egen fotostil, en stil som jeg liker.

Avdeling Holt – akkurat nå er Anja truffet av en uheldig hendelse, men hun er god til å oppdatere. Gjennom store og små innlegg får vi innblikk i tanker og hverdagsliv.

Eventyr Elin – Elin er hjemme med fire små gutter, – og har en travel hverdag. Mitt i dette driver hun fartsfylt bloggen fremover og hun deler raust av hverdagen, deres turer ut i naturen og om kreative tanker om for eksempel skolestart.

Livet, døden, kjærligheten og bamsmums er en blogg jeg begynte å titte innom fordi jeg fant den gjennom kommentarfeltet mitt. Da jeg begynte å skrive så var det mer aktivitet i kommentarfeltene rundt om, – og det er var en fin måte å komme på besøk på andre steder i blogglandia. Jeg pleier nemlig å ta en titt innom de som kommenterer hos meg. Og her finner jeg opppdateringer fra hverdagslivet :) Hyggelig!

Hverdagen på Fjeldborg –  Jeg har fulgt familien på Fjeldborg tidligere også, men da gjennom Bustenellik sitt univers. Nå er bloggen knyttet til hverdagslivet med to gutter og en gjeng dyr. Jeg får jo lyst til å leve dette gårdslivet og i alle fall stikke innom for å ta en kaffe og kjøpe med meg noen egg. Jeg trives med oppdatering fra deres hverdagsliv.

Listelykke – jeg har sikkert fortalt det tidligere og forteller det gjerne igjen: jeg elsker kladdebøker, tusjer, penner og lignende. Har et board på Pinterest med slikt. I de skriver jeg drømmer, planer, ønskelister, hva jeg skal strikke, glede meg til også videre, mer enn jeg skriver to do liste for hver dag.. Så da jeg kom over bloggen Listelykke var jeg frelst, det er flere som har det på samme måte som meg, som liker flotte, personlige kladdebøker og lister.

Hjartesmil – jeg vet ikke når jeg første gang traff på bloggen til Mariell, men jeg likte bildene og stemningen. Hun bodde da i London og i den tiden jeg har fulgt henne så har hun blitt gift, gravid og er på vei tilbake til hjemlandet.

Listebloggen – som sagt jeg liker lister og her er det ofte oppdatering på ulike lister. Litt som jeg liker de om fine, hyggelige ting

Navnarien i min jakt etter fotoinspirasjon så fant jeg bloggen Nevnarien. Den blir skrevet av Elin Kero, – og hun har en inspirerende blogg med fototips, hverdagsliv og annet.

Made by Mary Matblogger med fine bilder. Jeg lar meg facinere av hvordan bilder blir lagd om dagen, – og det var også slik jeg fant denne. Bloggen inneholder også fortellinger fra dagliglivet.

Jonna Jinton Noen blogger finner du ved en tilfeldighet. Jeg jaktet på fotoblogger og datt innom denne. En romatisk, landlig og vakker blogg, hvor jeg blir fasinert over bildene. Stikk innom å se du også :) Den er nesten eventyrlig,  magisk

Fabelaktig Bloggen til Maia var en av de første bloggene jeg begynte å følge. Jeg likte nemlig bildene hennes veldig godt. Og siden jeg har fulgt henne gjennom en tid så er jeg glad i hennes oppdateringer om hverdag, om reiser og en gang så slukte jeg det blogg – og fototekniske som hun delte .

Kreativ – i -tet  – er en interiørblogg. Jeg liker den veldig godt fordi jeg opplver den som ekte og jordnær og fordi den ikke er alt for prangende. Det er enkelt, det er rent og inspirerende.

Kreasiw – Siw bor i byen min og jeg traff henne med før jeg besøkte bloggen hennes. Hun har tips og ideer til tusen og jeg må innrømme at jeg har brukt ideer jeg har funnet her inne, på instagram – eller snapchatkontoen hennes. Det er nok mer aktivitet på de to siste nevnte mediene enn på bloggen, men verdt å stikke innom ale steder.

Har du forslag til blogger du leser så mottar jeg de gjerne med takk :)

Petrine :)

 

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Først og fremst, takk for hyggelige ord!

    En blogg jeg vil anbefale er http://hederoggalle.blogspot.no/

    Jeg humrer alltid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.