En slags liste, akkurat nå

 

Hei,  og der var arbeidsåret i gang!
Petrus var ikke særlig fornøyd med å starte opp igjen, – og han kom jammen hjem med hodepine. Hvor den ble av er for meg usikkert, men etter tre minutter her hjemme så var pinen forsvunnet som et dugg for solen. Heldigvis!

Og akkurat nå

  • er Petrus på hockeytrening , og Petrinemannen har fulgt med dit
  • har jeg tegnet og notert i almanakken min. Det er jammen avkobling i å fargelegge. Dessuten så gir det litt ro å få plottet inn kampdager, kioskvakter og andre ting som preger livet vårt. Jeg liker oversikten.
  • har jeg planer om å lese litt i boken jeg holder på med: «Else går til psykolog»
  • er jeg takknemlig for gavekortet som jeg vant i en fotoutfordring på Instagram. Det skal helt og holdent brukes på meg selv. Det å tenke ut hva jeg ønsker meg er jo halve gleden.
  • har jeg Yoggi julete i den fine julekoppen som jeg fikk i gave av Petrus. Vi startet med jul i huset den lille julaften og har enda noen dager til å kose oss med jul. Men, i helgen så kommer det nok tulipaner og litt vårlig inspirasjon inn i huset, samtidig som julepynten forsvinner ut.
  • er jeg ferdig med to nøster med garn på jakken jeg har startet på. Den i håpets farge. Det er omtrent 8 igjen, men jeg tar et nøste av gangen. Og er ferdig før  våren er her.
  • har jeg lyst til å booke noen billetter til Trollmannen fra Oz. Jeg har en gutt som rett og slett forsvinner inn i stykket når han er på teater. Han sitter helt ytterst på setet gjennom hele forestillingen. Det hadde vært gøy å overraske han med en teatertur.
  • er jeg trøtt og skal benytte den stille stunden og ta et kvarters Power nap. Det er helt utrolig hva et kvarters avkobling gjør med meg.
  • har jeg gledet meg over flott lys da Petrinehunden og jeg gikk tur. Dessuten så måtte jeg ta en titt på en flott solnedgang da jeg rablet i bøkene mine.
  • har jeg lett på YoTube etter fotovideoer. Har bestem meg for å lære mer om en type fotografering, – og må jo inspireres og få litt opplæring.

Har jeg lyst til å ønske dere en god dag videre. Jeg må rekke den Power – nap – en før gjengen er tilbake.

HVa har du brukt dagen din til ?

Petrine :D

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Dagen idag har vært familiesøndag på sitt beste. Med søster, svoger og nevø. På lekeplassen i byen og koselig middag etterpå. Akkurat sånn jeg digger det 💙
    God søndag til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.