Akkurat nå – en kort liste på en tirsdagsettermiddag

Januar går på et humpete vis videre. Jeg kan vil si at jeg er på en litt variert vei om dagen, men jeg griper alle øyeblikk som er gode.

Men akkurat nå:

  1. så har jeg lest et innlegg på byavisa mi, om hvor ulikt vi møter våre medmennesker. Det er leserverdig, – og jeg er takknemlig at det finnes voksne, flotte damer, som møter slitne småbarnsmødre som hun i dette innlegget. Hva jeg mener om den sinte mannen er noe helt annet. Om du klikker på denne setningen kommer du til sinte menn og gode samaritaner
  2.  så har jeg meldt meg på online fotokurs. Det har jeg stor glede av, men etter hvert så trenger jeg å øve meg. Jeg må være ærlig å fortelle at jeg er utenfor komfortsonen når jeg skal fotografere mennesker, – jeg føler at jeg er i veien på en måte. Men, det er jo det jeg vil lære, og da må trening til. Så kanskje en dag at jeg spør herfra om noen har lyst på besøk av en fomlende fotograf i pre.
  3. så har jeg slått ut håret med en kopp kaffe etter middagen. Jeg er nemlig mest glad i kaffe på morgenen, – og resten av dagen så velger jeg oftest te. Men, i dag så ble det en kopp med god og stert kaffe
  4. skal jeg begynne å lese en krim som pjokken har valgt til meg. Den heter Korset, – og er skrevet av Ingar Johnsrud. Jeg har ikke lest noe av han før, – og jeg er spent. Det er visstnok overkonstabel Fredrik Beier og kollegaen hans som skal lete seg frem til svaret på hvorfor mannen som skrev en rapport om mektige samfunnstopper ble drept.
  5. har jeg lest dette innlegget av Heart My Backpack og tenkt at det hadde vært kjekt å se Lofoten på vinteren også. Jeg har vært i Trollfjorden og sett Havørn, – og jeg ble fascinert av de store fuglene. Dessuten så synes jeg Lofoten var vakker, og kunne nok klart å slå i hjel enda mer tid der, gjerne på fotosafari, helt alene. Her finner du innlegget jeg viser til: You Should Take A Seaegle  Safari To Trollfjord When You Visit Lofoten. Heart My Backpack er forøvrig  skrevet av en reiseblogger som har slått seg til i Norge.
  6. så håper jeg at januar steller pent med dere og at det er flere enn meg som gleder seg over at det blir lysere dag for dag. Vi er på vei mot den årstiden med den fineste grønnfargen, – det gledes, selv om vi er glade når vinteren gir mulighet for skigåing og lek med snø. Akkurat i disse dager så kan vi bruke snøen her hjemme, – det er kjekt.
  7. har jeg lyst til å blogge mer, men jeg er tom for ideer. Har du tips så tar jeg i mot med takk! Hjernen trenger utfordringer

Ha en god fortsettelse på januar, med eller uten liste over dagens status

Petrine

 

 

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Koselig her og nå innlegg🙂.
    Hvordan går det med deg?

  2. Så spennnede med fotokurs!
    Du er jo allerede veldig god på å ta fine, levende bilder – men kanskje du lærer noen hemmelige triks? Moro!

    Jeg liker innlegget om leken godt. Kanskje du kan skrive litt om det snart?
    Ønsker deg en fin fin kveld!
    Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.