God jul til dere alle

Det er skikkelig grått ute, selv om det er midt på dagen, så virker det som om solen ikke har spedd på med noe lys på oversiden av skyene. Regnet trommer på taket og det er lite som minner om en hvit jul. Når sant skal sies så høres det ut som deler av Oslofjorden hopper opp mot veggene også.

Jul er det, selv om vi savner sneen, – og jeg må unnskylde at jeg ikke trakk gaven til dere før i dag. Jeg gikk på en smell, – og kommer nå raskt innom for å fortelle hvem som vant babypakka. Den er trukket på random org og det er som vant var Siri Birgitta Horne Gjeltsen, Send meg gjerne adresse på PM på facebook .

Jeg håper dere nyter juledagene, – og at dere får en jul slik dere håpet at den skulle bli.

Alt ble nok ikke som vi ønsket her, men det er deilig med lange, late dager, med godteri, film, spill, lesing og ganske så planløst. I ettermiddag skal vi en tur bort, og da er det pinnekjøtt som serveres, – det gledes.

Petrine

LagreLagre

LagreLagre


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. GOD JUL til dere også ??? Enig, for et møkkavær! Savner snø!

  2. God bedring, det regner og blåser i Oslo også. Ikke så mye annet å gjøre enn være inne og håpe morgendagen blir bedre

  3. Riktig god jul :-)

  4. Håper romjulen byr på alt du trenger, sakte fart og gode minner.

  5. God jul!
    Her har endelig snøen kommet, skikkelig god og kram, så ungene var ute i flere timer i går og bygd snømenn og snøborg. Håper du også får et dryss slik at jula blir så hvit som den bør være.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.