Et forsøk på ny rutine

 

Jeg er med i et bloggnettverk, hvor vi ikke er så mange, men vi er selvfølgelig flotte bloggere. I dag leste jeg et tips fra Anja som jeg tenkte at jeg skulle følge. Rådet. altså! Hun pleier nemlig å starte dagen med et besøk på de bloggene hun følger .

Petrinemannen skulle ta ansvaret for Petrus, og jeg tenkte at jeg skulle benytte anledningen til å ta et kvarters besøk i blogglandia. Kaffen var varm, jeg var i startgropa og klikket meg inn på Laila sine skriblerier på Casa Didriksen Jeg rekker å lese at Isa hadde vært på biblioteket for å låne seg en bok med julesanger..

Dunk, dunk, dunk…
Dunk, dunk, dunk, dunk, dunk,
dunk, dunk, dunk, dunk, dunk, dunk , dunk,

Lyden blir raskere og raskere, samt sterkere og sterkere. Den kommer fra annen etasje.
Jeg konstanterer at det er en sprettball som gjør det en sprettball skal,  – den spretter rundt.
Raskere og raskere, høyrer og høyere og mer og mer utstyrlig.
Der Petrus ( og ballen ) oppholder seg så har bokskapene glassdører, rammene på bildene er foreløpig hele og på bunnen av trappa er et speil. Jeg finner ut at det er lurt å minne Petrus på at ball er best ute, – at det faktisk ikke er lov inne.

Jeg reddet det som var i glass og går ned for å lese videre.

Rett før jeg kom i gang igjen, så kom spørsmålet fra Petrus om han kunne få gå til skolen i krokodille drakt. Jeg, som regnet med at han hadde spurt pappaen sin først og som synes et alt for lite kostyme i plastmateriale ikke er vinterklær, svarte nei og gikk tilbake til livet der oppe i nord.

Jeg kommer til Yme sin inspeksjon og at det diskuteres om det er trygt å gå ut på et isbelagt tak, før jeg hører hulking fra Petrus sitt rom. Jeg går opp og ser en som har tårer fra det allerede nevnte dyret. De er store og renner nedover kinnet. Jeg trøster og hører at «jeg får aldri lov til noen ting!», i det han viser til saken i grønt som har fått husarrest i dag. Jeg forstår at her må det mammalist til. Det betyr at jeg må finne buksa med stretch, genseren fra NHL og en svart jakke som matcher genseren.

Det er nemlig bare de myke klærne som passer på en dag som denne, – og trøst fra en mamma som for litt siden var på vei inn i en annen verden.

Klæren kom på, sorgen gikk over og gutten ble klar til dagen.

Jeg konstanterte at min visitt hos andre bloggere må skje på et annet tidspunkt.
Dessuten var kaffen kald.

men, jeg likte ideen, og har planer om å følge oppskriften, bare på et annet tidspunkt i døgnet.

 

Ha en glad dag, med eller uten krokodiller og bloggroller.

 

Petrine

 

LagreLagreLagreLagre


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Jeg kan også ta disse raidene i senga, i lunchen men jeg liker stemningen jeg sitter igjen med på morgningen. Fordi dere er så flinke i nettopp det dere gjør!

  • Jeg synes det var en s hyggelig tanke å starte dagen hos hverandre, men noen dager må nok runden tas om kvelden. I alle fall når huset er tomt for eventuelle avdrytelser :D Jeg liker at livet er i veien, for jeg setter jo pris på de folka jeg lever sammen med. Da får man heller flytte litt på rutinene. :D Men, de dagene jeg blir alene på morgenen, så skal jeg gjøre som deg.

 2. Er ikke det typisk! At det ikke blir sånn som man har sett for seg?
  Kjenner meg godt igjen i det gitt!

  Jeg gjør som regel som Anja, men rekker jeg ikke det av en eller annen grunn, leser jeg på kvelden og det er ganske avslappende og koselig. Og ingen potensielle avbrytelser.
  Ha en strålende dag!

  • Ja, det er typisk og det er fint. Det er jo folka jeg digger som lager livet. Men, jeg likte så godt ideen om å dra på morgenbesøk, men må no erkjenne at andre tider på dagen er bedre. I alle fall de dager jeg skal opp og ut om morgenen. Og de dagene så er nok kvelden også brukt opp, men jeg skal lage meg en rutine :D

   By the way: Jeg bruker blgglovin også, for å finne frem til de bloggene jeg liker

   HA en fin, fin dag du også <3

 3. Hahah, nydelig skrevet ❤️

 4. Koselig at du var innom en tur i allefall ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.