Å der kom mandagen

 

maileg nisser og elg

Kjærer dere på mandagen!
Jeg kommer bare innom med en liten situasjonsrapport. Jeg er akkurat nå i et lite kaos av ting og planer. Jeg har ikke kaosangst og det er derfor ingen panikk over å bli sittende på gulvet blant kaffekopper, kalendergaver, lys, papir og pakkebånd. Det er bare en lite tjuvstart på adventstiden. Det er så kjekt å få forventningene opp på veggen i form av en hyggelig og pakkekledd adventsgutt. Dessuten så synes jeg tiden med nissedekkede kopper og krus er kort. Så i dag kommer nissene ut av skapet. Og det ikke i overført betydning!

 

Da jeg rotet rundt i adventsesken så fant jeg nrk sin kalender fra 2013. Og nå lurer jeg på om du synes jeg er kjip. Jeg så nemlig mitt snitt til å lukke alle lukene igjen og la den gå til gjenbruk. Hvor feil kan det være liksom, de har jo ganske sikkert ikke stokket om på episodene så hintet som er på bildet vil jo treffe blink nå fire år etter :D
På Petrus sitt skrivebord står det nå en kalender klar til å få lukene åpnet, – og så får vi se om det er lucia på den 13. også denne gangen.

Mens jeg sitter her og vurderer om jeg skal ha en liten adventsutfordring på instagram, men jeg vet ikke om jeg klarer å organisere de bildene som kreves for at det skal gå i orden. Jeg er et oppkomme av ideer, men det er noen ganger en vei å gå for å sette de ut i livet. Er det bare jeg som har det sånn, – at man finner på mange ting, men så kommer man til kort når det kommer til gjøre det. Det handler ikke om jobb og ting jeg må gjøre, men ting som jeg tenker hadde vært gøy, ting jeg synes virker spennende, men som krever at jeg kommer meg vekk fra husets fire vegger.

Det var dagens lille hilsen

Petrine :D

LagreLagre


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Kanskje du kan kjøre advent- søndager?

    ELler en innimellom- utfordring?

    Kan jeg hjelpe deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.