Kan dere hjelpe norske sykehus med tepper og klær til premature?

Det er noen ting som er vanskelig for meg å snakke om, og Petrus sin fødsel er en av de mest traumatiske situasjon jeg har vært i.Gutten vår ble født på terminen og han var avhengig av den hjelpen han fikk på spebarnsintensiven. De folka som var der er jeg evig takknemlig for. EVIG!
Sammen med Petrus på intensiven så lå det noen mikrosmå knøtt. Han var jo Goliat i forhold til de andre. De var nesten gjennomsiktige, de trengte varme og de var godt pakket inn i ulltepper.

Fordi vi fikk den hjelpen vi trengte til gutten vår, så har jeg et ønske om å gi hjelp tilbake:
Jeg vet at flere sykehus trenger flere tepper for å gi de så knøttene den varmen de behøver.  Blant annet på sykehuset Kalnes så trenger de mange nå. De aller minste barna blir sendt til Ullevål, og derfor trenger Kalnes tepper i str 60 x 60 cm, – og det er å foretrekke at det er i en eller annen type babyull. De trenger også luer og sokker.

Har du tid, mulighet og strikke- eller hekleferdighet til å hjelpe til så hadde det vært fint om du deltok på stafetten som kan hjelpe små, små mennesker til å holde  på varmen . Det er et prosjekt basert på frivillighet og man får heder og ære fordi man har holdt garn og gitt noe tid til andre. og man kan jo gi seg selv et klapp på skulderen om man ønsker det.

Trenger du oppskrift så finner du det under fanen til Amandaprosjektet, som faktisk startet innsamlingen til Norske sykehus, på denne bloggen eller så finnes det oppskriftshefter, blant annet dette fra Sandnes .

På hjemmesiden til Amandaprosjektet vil du også finne hvor du skal levere inn teppene. For min del så er det strikkebutikker som tar i mot og videreformidler teppene.

Takk for oppmerksomheten og jeg er takknemlig om du tar et tak med pinner og garn ..

Petrine

Del gjerne om du kjenner noen som kan hjelpe til. Og husk at linkene ligger i teksten :D


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.