Et morgeneventyr – Årvolltangen

I dag våknet jeg til strålende sol.

Jeg bestemte meg for å starte dagen ute og tok med meg Petrinehunden en runde. Jeg puttet kamera, sitteunderlag og litt varme klær i en sekk og kjørte til Storebaug. Der parkerte jeg bilen, entret bak viltgjerdet og gikk avgårde.

Vi tok en runde rundt på Årvolltangen.
Da jeg i yngre dager løp orientering, så var dette et av stedene jeg ofte bommet: Ikke vet jeg om det var kartet, min redsel for å bomme eller at jeg blir helt surrete av alle stiene der, men jeg fant ikke alltid frem med en gang.

I dag så fulgte jeg både en rød og en blå løype. Jeg hadde som mål å finne et bestemt utsiktspunkt. Jeg må erkjenne at jeg bommet på det, men jeg fant et annet sted hvor jeg kunne se langt avgårde, – og vi var innom mange flotte plasser som passet for rast. Så jeg fikk både kaffe og sol i ansiktet, – og fin utsikt fra et helt annet sted enn der jeg tenkte.

Nå vet jeg at punktet jeg lette etter heter Ravneberget og at jeg kan finne det via google maps, Så neste gang skal jeg jammen finne frem til det riktige stedet!
Ta kaffen min der og krysse det av på lista over steder jeg har tenkt til å besøke.

For naturen er vakker, stiene fine og det er deilig å la både tanker og føtter vandre.

Det var en deilig start på dagen, – og jeg sovnet plutselig på sofaen da den var ferdig. Nå er det formiddag, – og jeg er ferdig med både tur og lur!

Faktisk klar for enda en kaffe til i sola

By the way: Turen rundt på Årvolltangen passer fint for barn også.

Petrine

#FremsnakkMoss #liveterbestute #Uteliv


Kommentarer

  1. Det er så mange fine steder her vi bor, Nann Karin! Og takk for at du minnet meg på dette! Hit skal jeg også ta med gjengen!

  2. Du er så flink til å fremsnakke by og områder, jeg er stolt av å kjenne nettopp deg!

  3. Du er så flink til å fremsnakke by og områder, jeg er stolt av å kjenne nettopp deg!

    • Takk, jeg synes jo at jeg bor på en veldig flott plass, – og vil at flere skal bli flink til å sette pris på nærmiljøet og mulighetene. Sånn som deg og dine!!

      og jeg er glad for å kjenne deg :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.