Litt hverdagsluksus, – hjemmespa og velvære

Steiner

Hverdagsluksus?

I går så var det jammen lårhalsføre for alle som beveget seg utenfor døra. Regnet ble omvandlet til is, – og jeg så mer enn en falle pladask i morgentimene. Det var så glatt at jeg var ute å akte kjelke, med bilen. Jeg som til vanlig digger å skli nedover, da på akebrett, synes det var en lettelse da jeg hadde klart å unngå en stolpe og en kantstein,  stoppe og rygge bilen tilbake til innkjørselen ( som jeg seilte forbi) og tilslutt få satt fra meg bilen. #Lykke. Da jeg var på vei ut av bilen, så kom nemlig en traktor seilende samme vei. Siden jeg hadde klart å sette bilen trygt fra meg, så valgte jeg, med liv og helse i fokus, å holde meg innendørs.

Sten på sten på stranden i helas

Sten på sten

Velvære skal i følge Wikipedia være «en tilstand av tilfredsstillende karakter av mental og fysisk helse, lykke og velstand.» Da jeg har et daglig mål om å gjøre noe for min egen del, så ble dagen plutselig avsatt til hjemmespa. Jeg er en av de som ikke er god på å gi huden en ekstraservice en gang i uken, men i dag så fikk kroppen ekstra pleie. Hvilken nytelse! Jeg har gode produkter stående

spa stearinlys velvære

Jeg startet med å fjerne døde hudceller i ansiktet med en skrubb, det gir meg en følelse av at huden får litt mer glød. Kanskje fordi masseringen øker blodsirkulasjonen i huden og fjerner alt som tetter igjen porene. Okke som, det føles godt! Følelsen ble forsterket av å tørrbørste kroppen, dusje,  ta maske på hud og hår og ikke minst synke ned i et skumbad.  Det skjer noe når et legeme senkes i vann, – for min del så blir jeg avslappet.
( eller ikke helt med en gang )

 

velværeprodukter spa

Det hører nemlig med til historien at badekaret nesten var fylt til randen med vann og skum. Det betyr at vannet rant over da det allerede nevnte legemeet ble senket ned i det. Hele badegulvet så på et tidspunkt ut som et svømmebasseng.  Det måtte tørkes opp før jeg fortsatte badet , – og jeg valgte å la det øke velværet fordi badet plutselig var nyvasket.

Jeg valgte velvære,  på en dag hvor verden var glassert. Velvære – en tilstand av tilfredstillende karakter.
Jeg kan anbefale dere en time for dere selv, – med eller uten holkeføre  By the way, –  her har jeg funnet de gode produktene jeg bruker  

Hvordan setter du pris på deg selv i hverdagen? Har du noen tips om hverdagsluksus?

Petrine

#hverdagsluksus #velvære #hjemmespa

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Helt perfekt, og jeg elsket twisten din ved å snu noe lettere bedritent til noe positivt. Et rent bad!

  Jeg har søndager som velværedag! Starter med trening, kommer hjem, masserer masse kokosolje i håret, putter på en engangs plasthette, spiser, dusjer kropp som skrubbes griserosa, tar kanskje en soltime, eller en dupp, baker noe, eller ser noe på tv, gjerne iført en ansiktsmaske, litt selvmassasje av nakke, hode, hender, stretching, avslutter kvelden med å vaske håret og smøre meg inn i god krem og hoppe til sengs. Mandag er håret og resten av meg myk og klar for ny uke.

  • åh, så deilig :D En stund frem i tid, så blir nok dagene mer mine igjen, men jeg skal forsøke å lage en rutine hvor jeg setter inn håret,t ar maske og skrubber kroppen. Søndagskveld er jo ledig <3

 2. Hverdagsluksus og hverdagslykke er to begreper jeg digger! Men for meg er de de små tingene som er nettopp det, det kan være en kopp kaffe – uten avbryletser. En lang dusj – alene, uten tilskuere! Et boblebad ute, alene – finnes ikke noe bedre! Sove lenge – er både lykke og luksus! En deilig middag etter at guttene er lagt = lykke og luksus!

  Hver søndag tar jeg fotbad, filer og lakker. Gjerne med en (eller flere av guttene) Neglelakk er stas!

  Det skal så lite til, føler jeg. Jeg har også et mål om å bli flinkere til å ta varenpå bare meg selv. I form av hudpleie annhver måned. Mitt egoistiske mål for tiden fremover.
  God helg!
  Stor klem!

 3. Så nydelige bilder… Gav velvære bare å se på dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.