Raske glimt fra uke 46

 

Petrus ogpetrinehunden i skogen

Det pøsregner ute.
Petrus er i anledning cupfinalen kledd i fotballdrakt.
( om det er noen som er bekymret, så har han ulle tøy under, altså. Også vi vet at vi skriver november)
Han er ute og jeg tipper han er gjennomvåt. For regntøyet henger igjen her inne.

Om han odds hadde gått inn i dag, – så hadde det blitt gode utbetalinger,  for han mener Tromsø vinner!
Litt oppdatert på fotball. Han vet det er cupfinale og at den som vinner får kongepokal, – og det er det han vet. Hvilke lag som spiller har han ikke festet seg ved.

Ellers så har også denne uka vært preget
av jobb,

PÅ tur på Kongesveien Molbekk, petrusogpetrine.no
av lufteturer med Petrinehunden,
( I går gikk vi på kongeveien og vi leste oss opp på historie underveis. Det mest spennende var nok postran og henrettelse på akkurat det stedet vi sto)

Hocekygutt på isen, barneidrett, Petrusogpetrine.no

på isen med hockeyutstyr
av Petrus sin trening,
av min manglende energi og evne til å sovne om jeg setter meg ned gjennom dagen

strikketøy til adventskalender petrusogpetrine.no
og av at jeg sammen med Inspiria bloggnettverk skal ha adventskalender på bloggen. Jeg strikker, jeg sender mail og jeg vet at dere kan glede dere til allsidige gaver i desember. Frem til den 24 :)
En av bloggene har en gave, sånn at vi tilsammen får delt ut 24 gaver, eller til og med mer enn det:) Følg med!

Unnskyld meg, men jeg er en av de som synes at det er kjedelig å se på sjakk på Tv? Dessverre så er ikke Petrinemannen av den samme oppfatning. Med en tv i hus og ingen streamingtjeneste så har jeg startet å se på julefilmer. Riktignok for tidlig, men det er koselig da. Å se på juletrær, drømme seg bort til skøytegåing i Central Park og bare nyte at selv julegavehandel og innpakning av gaver kan se romantisk ut. Noe jeg faktisk kan sidestille med å se sjakk på tv, kjedelig! Jeg er rådårlig på butikker

Petrus er på en annen type sjakk om dagen, den kinesiske varianten. Jeg er mer fornøyd med å flytte klinkekuler enn å se at springere, bønder, tårn blir flyttet og at kongen blir beskyttet for alt det er verdt. Og, bare for å ha sagt det, det er ikke sjakk som spill jeg synes er kjedelig. Det er kveld etter kveld etter kveld med venting på at en av to skal bestemme seg. Det går raskere i kinasjakk altså, i alle fall om motstanderen er seks år.

En annen hobby vi har om dagen er å se på fuglene på matfatet sitt. Det er så hyggelig det, å se på blåmeis,  kjøtt meis, fink,  eller spurv . Også det å lure på om skjæra klarer å gafle i seg all maten i en jafs.

blåmeis på fuglemat Petrus og petrine

blåmeis på fuglematen Petrusogpetrine.no

 

_DSC3457

 

blåmeis på fuglemat Petrus og petrine

Nå er vi klar for cupfinalen har. Ha en glad og god fortsettelse på dagen :)

Petrine


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Det høres jo ut som om dere har hatt en riktig så fin og innholdsrik uke! Jeg er heller ikke den store sjakk entusiasten, men takk for at du minner meg på Kinasjakk! Det hadde jeg helt glemt – det skal jeg spille med D.! God ny uke til dere ?

  2. Jeg har ikke kategorisert sjakk som sport, det har andre. Når de krever restitusjonsdag trimmer jeg øynene mine, de ruller i hodet mitt… men godt verden er delt på så mangt og meget, jeg ville heller gått tur med dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.