Å? – plutselig hilste jeg på ordføreren

Rådhuset Moss

Jeg har en oppskrift til dere:
Ha en femåring som er sammen med pappa!
De bør helst like fisking.
Bli med på fisketur
og la de vade ut i vannet med vadere på.

Gå etter og ta bilder.

Rådhuset Moss
Legg bildene på facebook
og la vennene dine anbefale deg å hasjtagge de med #Nyemoss,
– og dermed så får man hilse på ordføreren.

Far og sønn på fisketur

Jeg vant nemlig en fotokonkurranse hvor jeg brukte akkurat dette bildet.
Juryen mente at det symboliserer samarbeid, framtid og forventninger. Og når jeg ser på det med bildet med juryens øyne, de skulle velge et bilde som passet til kommnesammenslåingen, så synes jeg også at det er en fin horisont å strekke seg etter.

DSC_1619

Utdeling av premie av mosseordføreren. Dessuten har jeg har fått lov av hyggelig Tage Pettersen å legge ut bildene av han og meg på bloggen,.

Bildene er tatt av Anastassia Dyrkorn

Det var dagens selvskryt!

– og for å ha sagt det så var jeg ikke pyntet, ikke sminket og ikke hadde jeg på høye heler heller.
Men,  jeg mottok premien fra ordføreren i byen min. Og det var en fin, liten seanse
(Jeg trodde jeg skulle hente premien i resepsjonen. Og da trenger man ikke være festpyntet.)

Dessuten har jeg har fått lov av hyggelig Tage Pettersen å legge ut bildene av han og meg på bloggen, så er det avklart :)

Ta med kamera på tur, – det kan ligge overraskelser i det :)

 

Petrine


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Dere er så flotte, alle sammen. Ja, ordføreren også!

  Jeg forstår godt at bildet vant, skikkelig fint og enig med jury!

  • Tusen takk, Anja! Du er alltid hyggelig med tilbakemeldinger. Jeg liker hele den bildeserien jeg tok den dagen veldig godt. Men, jeg valgte nok det riktige bilde å sende inn. Vurderte lenge hvilket det skulle bli..

   Det oppdraget :) Jeg er ganske så disponibel frem til helgen. Da starter familieferien vår, men lensene er kanskje et fint sted for hele familen, selv om de kjeder seg om jeg fotograferer .) Det er kanskje fiskemuligheter der..
   Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.