Rund og god

munkepanne

Jeg har et vennepar fra Danmark, og de introduserte meg for Æbleskiver.
Røren minner meg om vaffelrøre,
men den stekes i munkejern på komfyren.
Med syltetøy på innsiden og med sukker på utsiden så minner de meg veldig om små  berlinerboller og er kjempegode.

munker

Jeg lager dem ikke så ofte, så da jeg overrasket familien og meg selv med nystekte munker på terrassen i helgen, så forsvant de i en rasende fart.

munker_oppskrift

Om du lurer på hvordan du skal steke munkene slik at de blir runde så kan du bare trykke på denne setningen.
Da dukker nemlig en video fra youtube opp.

De er rett og slett til å spise opp med eller uten fyll….
Eplebiter rullet i kanel og syltetøy har jeg brukt med hell.

Petrine


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.