Hegeprosjektet – også i år

Det startet med en ide om at hun kanskje kunne samle inn penger til kreftforskning. Hun hadde mistet ei venninne til kreft, og ville bidra med de mulighetene hun hadde. Hun tegner og maler og har mulighet til å selge produktene hun lager. Tanken ble til handling, – og hun lagde bilde med tekst, – som hun solgte gjennom oktobermåned.

Hun sier selv på sin blogg at «mange  eeelsket ideen, og dermed var en tradisjon skapt.

Hver oktober siden har jeg gjennomført Hegeprosjekt, med et nytt bilde hvert år.
Summen nådde nye høyder i oktober 2017, da jeg etter en kort oktobermåned kunne sette inn 
1.34 millioner kroner til Kreftforeningen! Fordi DERE er med på prosjektet mitt»

Jeg liker bildene som henger på kjøkkenet mitt, jeg liker ideen som ble masse penger til kreftforskning ( ikke bare brystkreft) og jeg synes det er beundringsverdig at hun år etter år gjør den store jobben det er å få organisert og distribuert ut bilder til alle oss rundt i Norge som kjøper. Og som dermed støtter en god sak.
Takk for alle penger du har klart å samle inn.

via Dette er årets bilde «Å bare være»

(Jeg er kanskje litt subjektiv her, men jeg er desto mer takknemlig for all forskning som har foregått og all forskning som skal foretas. Det gavner meg, mange jeg er glad i og enda flere ukjente )

Jeg håper mange klikker seg inn på linken og kjøper minst et bilde, og derigjennom støtter en viktig forskning. Og om du trenger å strekke litt på smilebåndene, så klikk deg inn på Hege sin blogg, – det siste innlegget hyller hverdagene <3 
Alle bilder er kreditert Hege Holen Paulsrud , og du finner de blant annet på hennes instagramkonto.
Innlegget er på ingen måte sponset, men jeg synes gode saker skal støttes, – og til det trengs både du og jeg :D og om du vil slenge deg med så finner du bildene her og om du vil bidra med litt på en spleis, så trykker du her
Petrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.