Sommerdageboken 2018 – 1

Jeg hadde en opprydning i hyllene mine i vinter og der fant jeg reisedagbøkene mine fra de store utenlandsreisene. Jeg ble sittende å lese om store eller helt uviktige ting som opptok hodet mitt akkurat da. Det var morsomt å drømme seg tilbake og jeg måtte le av enkelte tanker eller hendelser som var datidens Status Quo.

Det å skrive reisedagsbok har jeg alltid gjort. De eldste bøkene har noe forduftet fra min verden, men jeg husker at jeg satt der å skrev med sirlig småbarnsskrift om tresko som falt i vannet fra brygga i Kristiansand, om ferievenner og om fisk som bet eller som ikke lot seg lure av kroken. Det enkle, det nære og det som på mange måter var hverdagslig på somrene.

Det er en tid tilbake, at jeg skrev noen ord fra sommerdagene, men i år skal jeg ta opp igjen tradisjonen. Det er ikke sikkert at det blir daglig, men jeg lover å dele noe med dere .

Både fra hjemmedager og dager på farta., i nåtid og fra fortid

Jeg blir glad om du følger med.

Petrine :D


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Magnhild skriver: 24 juni, 2018 klokken 11:05 am

  Gleder meg til å lese🙂

  Her blir det en rolig sommer, en liten tur til Bergen for å feire bryllup og besøke familie. Noen dager på en lånt hytte på fjellet, og to dager i København.

  God sommer til dere🌞⛅😎

 2. Vi bor midt i sommerparadiset, og vi skal heler ikke på så mange steder. Men, – vi skal jo litt hit og dit. Noen dager av gangen. Vi har også lånt en hytt på fjellet og skal til en storby, nemlig Stockholm.

  Nyt sommeren uansett hvor du skal :D

 3. Det blir spennende å lese. God idé, det med å skrive reisedagbok. Kanksje jeg skal adoptere den idéen. Ha en fin søndag :-)

 4. Gjør det, enten på privaten, på bloggen eller begge steder :D

 5. Jeg elsker dine skriverier, og bilder, jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.