En liten anbefaling

I dagens samfunn så forandrer verden seg, – og en gang så var jeg gift. Det gikk over, ekteskapet,  og noe av det rareste med skillsmisse er at man mister kontakten med mange. Og noen » treffer» man igjen etter en stund.

Altså, for mange år siden så ventet jeg på å bli tante, – og en dag på mørke vinteren så kom ei lita jente til verden. Ei som jeg selvfølgelig likte å være med, – og som etter hvert har vokst seg stor og voksen.

Og nå har denne jenta tatt utdannelse og fått barn. Og, hun blogger-  dagens anbefaling er å stikke innom bloggen Eventyrstien i ny og ne. Det tror jeg hun vil like, for det er alltid hyggelig med besøk.

Ha forøvrig en god dag!

Petrine

LagreLagre


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Og godt er det at verden, og vi, forandrer oss litt. Tilpasser oss.
    Takk for dagens bloggtips, jeg skal inn å titte ☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.