Gode relasjoner varer livet ut

I skrivende stund er Petrus på besøk i barnehagen.

Vi skulle bare innom for å se om vi kunne invitere hjem en av de gutta han savner fra tiden som var innenfor gjerdene på der. Kameraten var ikke der, men det var de voksne. Det var så fint å være tilbake blant trygge rammer og gode voksne, at da han fikk tilbud om å være der uten oss foreldre, så grep han muligheten umiddelbart.

For en mamma er det fint å se at relasjoner som er bygget mens vi voksne har tjent penger til livets opphold, er gode og varer selv om man ikke har sett hverandre på en stund. Takk til hver og en i barnehagen som har gitt Petrus gode relasjoner til dere voksne, men ikke minst at det har gitt han erfaring på at vennskap med andre barn er noe godt og noe man savner når det ikke finnes mer. Vennskap er viktig også for de små!

Vi som jobber med mennesker må minne oss på at vi er viktige i de enkelte personenes liv, selv om de er pålagt å være sammen med oss gjennom gitte rammer.

Petrine :D


Du liker kanskje også å lese dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.