10 gode ting i dag

blåmeis hos Petrusogpetrine.no

Hei, alle sammen

Nå kommer det jammen et klageinnlegg fra meg.

Jeg våknet til et sjokk som tilsier at de fleste kan det meste om man har blitt profilert på tv, spyr om seg med dårlige holdninger og ligner en navlebeskuende klovn. Jeg må innrømme at om jeg hadde hatt energi så skulle jeg jammen ha brutt noen grenser her og nå. Det har seg dessverre sånn at jeg er hjemme fra jobb denne uken fordi jeg skal forsøke å få sove. Jeg har nemlig slitt med å få sove og skaffe meg energi over tid, så nå har neg en ukes pause. Nå sover jeg døgnet rundt og får verking i kroppen og helt matt om jeg forsøker å gjøre noen utskeielser på størrelse med å ta ut av oppvaskmaskinen eller henge opp tøy. Derfor sitter jeg her og er glad for

rødstrupe på besøk i hagen hos petrusogpetrine.no

 

kjøttmeis på fuglematen til petrusogpetrine.no

 • fuglene som spiser at fuglematen som vi har hengt i hekken
 • varme tøfler
 • fyr på peisen
 • ullpledd
 • lydbøker og rolige spillelister på Spotify
 • strikketøy
 • gleden over å glede seg til det som kommer
 • en hyggelig mail
 • en stor kanne med te
 • den vinterlige, gamle og gode Ole Brummkoppen min fylt med første og eneste kaffe

 

 

Hvilke gode opplevelser har du hatt i dag ?

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. At jeg åpnet øynene, det ble en litt «sånn dag» i går. Men å sove en uke, det hørtes deilig ut!

 2. Oi, i dag.. Jeg har gått tur og fått den starten på dagen som gjør godt for hele meg. Hurra!

  Håper du straks får det bedre, det er en prosess det der med å få bedre søvnkvalitet, men absolutt mye man kan gjøre med det. Å ikke få sove gir så mye dritt.

  Ønsker deg en fin dag!

 3. Det er viktige å sove! Lå å funderte litt på det her om kvelden, at jeg kanskje har sovet en hel natt sammenhengende bare 5-6 ganger de siste 7 årene!! Altså, helt sant! Daniel sov knapt de første 2,5 årene sine … og så har det ballet på seg med de tre andre guttene. Søvn er super viktig! Og desidert noe av det beste jeg vet om! Å, det må på listen din!!

  Idag har jeg gleder meg stort over min beste venninne som kom på skikelig overaskelsesbesøk! Ha en strålende dag og sov mest mulig ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.