10 ting jeg synes er skummelt – en liste

Til og med jeg synes ting er skummelt. Før i verden så trodde jeg at jeg var superpyse, men jeg har egentlig erfart at jeg er ganske så tøff, men det er finnes ting jeg ikke liker. Her får du en liten innblikk …
halloween11. Brennmaneter

 1. Valget i Usa – og i den forbindelse så må jeg nevne at jeg er redd klovner, – både han midt i valgkampen og de som pynter seg for å skremme
 2. Hunder som går uten bånd
 3. De bilene som kjører slalåm mellom bilene på E6 og som har glemt regelen med å telle til 1003, – da innom 1001 og 1002 først.
 4. De fotgjengerne og sykkelistene som kommer busende ut i veien,  uten å ha stoppet opp og fått øyenkontakt med sjåføren. Når begynte man å gi ansvaret for eget liv over på andre, tro?
 5. Når de åpner bagasjerom på biler på en krim
 6. Folk som lar eget gruff gå utover andre
 7. Lyden av feiekost på asfalten
 8. Tyver som putter henda under hodeputa di når du sover i en hytte i Thailand
 9. At gutten min skal møte de folka med for mye gruff

 

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Jeg syntes ikke der så ille ut, du er supertøff. Selv er jeg redd for innbrudd mens jeg er hjemme generelt. At de skal ta hendene under hodeputa har ikke falt meg inn, tror selv jeg ville slite med å sove gjennom det (eller late som om jeg sover).

  • Det med hender under hodeputa her jeg opplevd, og tro meg. Det er skummelt å se inn i noen mørkebrune øyne, lukke sine egne og lukke de opp fpr ¨se at du ikke så syner .. Men jeg var super rask, kom meg ut av hytta før fyren og han ble så redd at han ikke rakk å ta med seg alt han hadde lastet foran døra.
   Det gikk bra :)

 2. Når jeg sier til guttene mine at jeg er redd for edderkopper, meitemarker og brune snegler, så ser de rart på meg og lurer på hvorfor jeg er redd. For mammaer skal ikke være redd for noe liksom. I likhet med deg, så er jeg redd for valget i USA og skumle klovner! Og hunder som går uten bånd. Det hjelper ikke uansett hvor mye eieren av hunden påstår «den er såååå snill altså»! Er det båndtvang så ER det båndtvang! Ferdig snakket.

  • nei, jeg så venninna mi bli bitt av hunden til tanta og onkelen min. Jeg ser enda foten til pappa sparker hunden tilbake, men selv etter at hun hadde blitt sydd på sykehuset så påsto de som eide hunden at den ikke var farlig, men jeg var jo livredd hver gang vi varpå besøk. Jeg hadde jo sett den bite, – og da hjalp det ikke at årsaken var at hun klappet den på øre og den hadde ørebetennelse ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.