Det er mandag

Det er mandag!

Det er mandag!
Den minner meg på at en ny uke er i anmarsj og at hverdagslivet går sin vante gang. Det er planlegging av treninger, kamper, avslutninger og tid til å slappe av. Dessuten så skal jeg til Oslo på en legesjekk. Det er jo alt dette som er livet! Det betyr at dagene skal leves og ikke stresses bort.

Det er mandag!
Dt betyr at jeg må planlegge uka.
For meg er det veldig viktig, for jeg har i en periode kjent litt på tilbakefall. For å forebygge dette må jeg gjøre tre ting:
1) ta signalene på alvor,
2) lage en oversikt over uka
3) huske å putte inn egentid i timeplanen.

Det er mandag!
Jeg gleder meg til sol, til fotballkamper, til å være på jobb, til å gå tur og til å lufte kamera.

Det er mandag, jeg ønsker resten av uka velkommen
Jeg er forberedt !

  • og gleder meg, – god uke !

Petrine
#Møkkamandag


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Planlegging er alt!! Jeg pleier å sette en «hovedintensjon» for uka i kalenderen min, og så lage tre små mål hver dag. Minst en av dem bør være egenpleie i en eller annen form. Jeg har funnet ut at det å gå en tur hver dag gjør underverker både for kropp, sinn og energinivå. Ønsker deg en super uke! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.