En vinterliste

 

Gutt tar på seg skøyter

Man vet at det er vinter når
det er mørke morgener, mørke kvelder, fyr i peisen og ulltøy i skapet.

Her finner du meg i vinter: 
Om det er snø ute så finner du oss kanskje i en akebakke eller i skiløypa. På kvelden kan du finne meg foran peisen, under pleddet, med et strikketøy og en kopp te. Og akkurat denne vinteren så skal vi ha en uke full av vinteraktiviteter, så hele gjengen gleder seg til mars. Utover det så kan jeg være å finne i en skøytehall

Tre ting jeg vil gjøre i vinter
1) Ake
2) Kjøre hundeslede
3) Drikke kakao ute i naturen

Det beste med vinteren
er de dagene hvor det er sol. vindstille, fire kuldegrader, snø og vi har tid til være ute Kvelden inne foran peisen er heller ikke ille.

Hvordan jeg vil kle meg i vinter 
Jeg vil kle på meg varme og myke klær og jeg er en tilhenger av ullundertøy

En vinteraktivitet alle må prøve
Jeg kjenner at jeg blir barnslig glad av å gå på skøyter og av å ake, så kanskje det å finne frem til noe man likte som barn er tingen. Hva med en akedag, med tilhørende bål etterpå ?

Den optimale vinterdagen
Den har blå himmel, sol, tre kuldegrader, snø og tid til å være ute. Gjerne på fjellet i gode oppkjørte løyper. I sekken er både Kvikklunsj og Kakao. Dessuten er ddet kjekt om vi kan grille et av måltidene på bål, ør vi stikker inn til peis og en god bok, brettspill eller til å bare være

Hva synes du om vinteren? Gøy om du svarer på spørsmålene og legger det i kommentarfeltet på facebook

Petrine

 

 

 


Kommentarer

 1. Det beste ved vinteren er når det er stabilt vær med snø, ikke slush den ene dagen og sprengkulde neste dag.

  Min vinteraktiviteter er ski, vi har flott skiløyper omtrent utenfor døra. Ønsker meg nye ski, mange år siden sist jeg kjøpte ski.

  Når det gjelder påkledning er ull et must. Jeg bruker ullundertøy og ullgensere hele vinteren, er en skikkelig frossenpin.

  Den optimale vinterdagen måtte ha vært på en hytte på fjellet, hvor det var lett å komme til, ikke gå 3 km med bagasje. Kunne få hytta raskt varm og så gå ut på ski det hadde vært deilig. Men siden jeg ikke har hytte, får jeg nøye meg med Oslomarka, bra det også?

 2. Jeg er ulljente, og jeg forelsket meg helt i Petrus sine klær!!! Har du strikket alt????

  Akedag er perfekt for meg, med bål og pinnebrød! Fylt med sukker og kanel. Kanskje også en banan med stratos på bålet også!

  • Nei, jeg kan ike skryte på meg akkurat disse vottene. De har min tante strikket. Men, den gutten der har flust av ulltøy, – og det er så deilig – Nå er det den typen han har på seg, litt islandstrikk inpirert, som han er mest glad i. et tidligere år så skulle alt være grønt. Men, okke som ull er gul, – og kos ved bålet er digg.

 3. Jeg signerer Anja! Jeg elsker ull! Til alle årstider!met digg, komfy ullsett er det jeg stort sett går i hele vinteren.
  Aking, grille pølser på bål og være ute er must for meg. (Oss) Digger vinteren, jeg! Så sant det er snø ❄️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.