Nisse Nils i Munch sine fotspor

Jeg, Nisse Nils,  fortsetter ferden og i dag så ferdes jeg i Munch sine fotspor. Han bodde nemlig her etter at han var blitt en anerkjent kunstner, – hvor  han  arbeidet med flere av sine kjente verker

Hvor er jeg i dag ?

Løsningen blir lagt ut i dette innlegget i kveld , – da med et bilde og noen ord om stedet

Det er gøy om du blir med å gjetter, – enten ved å kommentere under dette innlegget her på bloggen eller på facebook. :D Del gjerne om du tror det er andre som vil gjette på min ferd videre i mossedistriktet.

Nisse Nils

 

LagreLagre

LagreLagre


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Nå lærte jeg noe nytt om Munch. Som kunstlærer har jeg jo ofte undervist om han. Men at han hadde bodd på Grimsrød gård på Jeløya fra 1913 til 1916 måtte jeg google meg fram til. Det er nok ikke den epoken som har vært fokuset i undervisningen. Men noen av bildene jeg har tatt med laget han i denne perioden siden jeg gjerne tar med noen bilder fra universitetets aula. Han jobbet nok en del med de når han bodde på Jeløya vil jeg tro.

  2. Tenk at du har tatt deg tiden til denne kalenderen, håper denne blir spredd i lokale medier også!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.