Ord til trøst

I går gikk jeg en liten tur ned til mitt lille fristed,- det koster verken mange minutter eller kalorier å komme dit, men det gir masse ro, rom for tanker og mulighet til å puste ut. Jeg vet ikke, men jeg føler at jeg hører til ved vannet, – og hashtag strandavår er det jeg bruker når jeg viser bilder herfra.

 

Det er ikke sånn at jeg eier en egen strand altså, men jeg føler den som vår. Det er nemlig mange faste som kommer hit, så vi har et eieforhold til stranda, steinene, den lille bekken og plenen. Akkurat som vi.

Jeg tok et lite friminutt på stranda vår i går, – og det var da jeg plutselig kom på et ordtak jeg har lest eller hørt. Det sier at

«den som har vært travel lenge må stoppe opp og vente på sjelen.»

Da ble det ikke så trist å vente på at engerilageret blir fylt opp igjen.

Petrine

#høst #ordtak #strandavår #solnedgang #friminutt

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Denne tenkte jeg på: https://open.spotify.com/track/6sDLTUyeOifh2lrG54X0uw

  Nydelig sang fra en flink mann.

 2. Vakre bilder og flott tekst. Det er godt med et fristed.

 3. Man trenger alle et fristed å gå til, om det så er stranden, badet eller bilen ? mitt er for øyeblikket dusjen, for da hører jeg ikke at guttene står utenfor å gjerne vil inn eller skriker ?

  God høst, Nann Karin!

  • He, he dusjen, du får være i fred der. Jeg har en sånn radar på badedøra, som virker hver gang jeg går inn. Dermed står hele familien og skal inn dit, inklusiv hunden. :D Men jeg trives i dusjen og svaret ditt gjorde at jeg kom på at jeg har et gavekort til Støtvig, Skal jammen bruke torsdagen eller fredagen der. Litt varmt vann, badstue og en god lunsj. Yeah,

 4. Nydelige bilder. Man trenger et slikt sted. Der man kan puste..

 5. For et nydelig sted!
  Jeg har ikke et sånt sted, men jeg bruker den lille runden jeg går med Kasper sent på kvelden i borettslaget her til å tenke, fundere, kvitte meg med tankegrums osv.
  Da jeg var liten hadde jeg flere slike steder på øya der jeg vokste opp.
  Det er godt å stoppe opp litt. Bli bevisst på hva som er rundt en.

 6. For et vakkert sted :-) Nydelig om høsten også <3 Det ordtaket må jeg låne og lage tegning til :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.