Hujedamej på Katthult

Jeg er og blir forelsket i Emil! Besøket på Katthult i Astrid Lindgrens verden bare understreket hvorfor jeg liker den lille gutten som ofte faller dårlig ut med det han gjør av sin godhet. Det ender ofte med at han på grunn av et hyss løper med pappa Anton etter seg til Snekkerboden, der setter han kroken på innsiden og pappaen på utsiden.

 

Utallige timeout har gjort gutten til en kløpper med kniv og hvilken samling med tregubber han har laget!!

Husene på gården skal være slik de var i Småland på begynnelsen av 1900 – tallet, og der var det rom for barna å leke både på gården og i husene. Om ikke plassen blir brukt som kulisser til ulike opptreden da, for også her kan vi kose oss med kjente hendelser fra bøkene og vi moret oss nok en gang over Ida som ble heist opp i flaggstanga, over Anton som fikk tåa i rottefella, over Lina som kronisk er på frieri til Alfred og ikke minst om Emil som satt hodet fast i suppebollen. To ganger!!

Det blir like morsomt hver gang, selv om vi kan historiene, – eller kanskje nettopp derfor?

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Å! Dit vil jeg reise også!
  Hvor langt er det å kjøre fra oss? Må kanskje vente til M er litt større, så han faktisk husker noe derfra! Emil er en favoritt her!

  • Det tok noe over fem timer å dra dit, – vi kjørte rett til Gøteborg via Borås og inn på vei ned. Lenger strekk , men raskere vei. Hjem kjørte vi om trollhättan og det tok omtrent samme tid i kjøring.

   Jeg er enig, vet til de blir litt større og kan flere av historiene, da vil de ha et bedre utbytte av det. Hyggelig om de husker noen også :D

 2. Kanskje nettopp derfor, unger elsker jo repetisjoner!!!

  Fantastiske bilder, for en opplevelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.