Litt utenfor sesong

 

Petrus har en tendens til å få meg ut i butikker.  Støtt og stadig så er det utenfor sesong

Da han skulle ha indianderbursdag i slutten av august, et år, så ville vi ha gule, grønne og oransje servietter og pappatallerkner, men om sommeren så selger man lys farger og pastell! Knallfargene er utenfor sesong helt til høstvarene kommer inn, litt etter august. Jeg fikk seriøst ikke tak i ønskede farger

Det var dessverre august da han ønsket seg skøyter til bursdagen også. Da fikk jeg den samme beskjeden, – det er utenfor sesong! Det visste jeg jo, men jeg håpet på å få litt hjelp. Til slutt var det heldigvis en som foreslo at han skulle sjekke lagret, – og jammen så hadde de ikke et par skøyter til minstemann. Gleden ble stor!!  Tro meg, skøytene har blitt brukt, masse!

Nå har jeg vært på en runde, utenfor sesong, igjen.

Petrus fikk nemlig en skolesekk fra Trygg Trafikk ved skolestart. Nå har reimen på sekken raknet. Det vil si at minstemann trenger en ny skolesekk og jeg var på en runde i går. Det var mange flinke til å lete på lager for og hjelpe meg til å finne riktig sekk. Men, de sekkene som var innfor var stort sett alt for store, eller hadde helt feil design.  Så nå er på vi på vent til skolesekksesongen er over oss,- og for de minste er det ikke mange ukene å vente! Heldigvis!

Noen ganger så tenker jeg at alt var meget bedre i gamle dager, – da var det ikke en trillion muligheter til salgs! Vi hadde spesialbutikker kunne kjøpe en av de to produktene som man kunne velge mellom.

Nei, da! Jeg bare tuller, jeg liker å ha valgmuligheter!

Det er bare så kjedelig å være utenfor sesong !

Petrine :)

 

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Ha ha! Det høres kjent ut her også! Men etterhvert som de tre minste i miniklanen vokser til, så løser mye seg der. De kan jo arve etter Daniel.
    Juleønske: hoppestokk! Den var også utenfor sesong for å si det sånn ?
    Ellers skøyter til bursdagen i Mai. Også utenfor sesong …

    • He, he ja barn er jo gode på å tenke utenfor boksen, eller utenfor tammene kalenderen setter :) Minsten ønsket seg sykkel til jul, – og det fikk vi faktisk til. Det var en mann på xxl sp, fant en på lageret :) Det løser seg jo, og akkurat nå så har vi noen dårlige- for-ryggensekker som kan brukes til det er sesong :D

  2. Det burde være en nettbutikk som ble kalt «Off Season» hvor alle butikker kunne sende inn sesongvarene sine til ett lager som man kunne plukke ut hoppestokker i julegave og bikini i februar. Eller skolesekker i mars. ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.