Stjernepunkter #1

20160111_144958

Vi er allerede godt inne i det nye året, og jeg har laget noen punkter over ting jeg har gledet meg over eller har følt som meningsfulle de første dagene i januar.

hund i snøen/petrusogpetrine.no

Jeg deler de gjerne med deg:

* Å spise egg fra venners hønsegård. Jeg følte meg så priivligert og så heldig
* Å tro på at det nye året kan gi meg gode løsninger og enda bedre oppleveler
* Å ha bøker tilgjengelig, både til å lese selv og til å lytte på.
* Å få matkasse på døra når du er så matlei at du ikke har fantasi til å lage en ukesmeny, – fordi du har glemt å avbestille den
* Å bli med på en utfordring om å ta 52 bilder på et år på Everydag Eyecandy. Bli med du også da, vel.
*Å holde avtalen med meg selv om å gjøre en hyggelig ting for min egen del  hver dag
*Å lese om å finne balansen.
*å synes dette er sterk lesing, – men alikevel oppfordre jeg  dere til å ta en titt. Historien om Safia Y Abdi Haase, hvor hun forteller at hun har fått fred
*
 Jeg fant ved en tilfeldighet podcasten Pia og Psyken, og jeg har hørt noen få av episodene. Lyttbare, fordi du lærer litt, men mest av alt fordi du hører ulike historier og tanker.
* Vi har hatt noen timer med snø. og den brukte Petrus opp. Han lekte helt til han kom inn gjennomvåt av snøen som etter hvert hadde blitt regn.

Det var en pitteliten oppsummering herfra, det kommer mere senere :)

 

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Åh, sånne egg ønsker jeg meg også! :)

  Og så god idé med en sånn liste! Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge min, men jeg vurderer sterkt nå å bruke bujoen min til det. Skrive ned stjernepunktene hver uke eller noe sånt. Fint å tenke sånn der og da, og fint å ha noe å se tilbake på senere. :)

  • JA, de eggene altså.. og det er hyggelig å hilse på hønene også De er morsomme og de har en hel hage å boltre seg på, før de blir ryddet inn i hønsegården og i hønsehuset. Jeg liker at de har det fritt og godt, – og bare det gjør at eggene smaker himmelsk.

   Dette er bare en liten bit av min liste.
   De virkelige private punktene havner i min almanakk, – og det er gøy å se tilbake. Her hae jeg jo linket til ting jeg synes er lesbart eller som har gitt meg noe. Og da får jeg jo sendt det videre på en måte :)

   jeg kommer til å holde på stjernepunkter, men ikke hver uke, men det blir noen i løpet av 2017.. så får vi se

 2. Gjør som meg, skriv en god opplevelse eller noe som gjorde deg glad i løpet av uken og putt det på et glass. Når året er ferdig, kan du mimre over alle de fine opplevelsene du hadde i 2017!

  Stor klem!

  • Jeg gjør nesten på samme måte, men jeg putter det i almanakken.. gleder meg til å se tilbake på gode øyeblikk på dager hvor jeg har lyst til det. På skolen gjør jeg det med elever som har dårlig selvtillitt. Jeg skriver ned alle gode tilbakemeldinger og putter i et glass. Eter hvert ber jeg eleven gjøre det selv. :) Virker som bare det :)

 3. Dette likte jeg godt!

  En sånn oppsummering, ikke bare av dagen men for litt lengre tid.

  Og det målet ditt om å gjøre noe bra bare for deg selv, det sitter i meg og gjør inntrykk, uten at jeg helt skjønner hvorfor.

  God helg!

  • Jeg klarer å gjøre noe godt for bare meg, det kan være alt fra å lytte til en ukjent spille liste på spotify, en stund med yoga, et karbad,aitte på stranda å høre bølgene eller en gåtur før en kopp kakao med krem. og mye mer, men det er ikke store greiene; men faktisk viktig at jeg kjenner etter hva jeg vil og hva jeg trives med.

   Takk , en glad uke til deg :)

 4. Å bruke opp snøen, så fantastisk setning!

  Det var forøvrig en superfin oppsummering, du er et menneske som gjør mitt liv litt bedre bare ved å være til.

  • Tusen takk for hyggelig tilbakemelding igjen, Anja <3 Du er fin, fin!
   Og det er helt sant at Petrus brukte opp snøen. Han akte, han lagde ting og han lekte til det ikek var noen snøfnugg igjen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.