Hei, 2017, jeg har et mål for året!

nyttårsball petrusogpetrine.no

Hei, bloggen og akkurat deg !

 

Før så synes jeg nyttårsaften var en vemodig og litt sørgelig dag. Alle rundt meg feiret at vi var på vei videre, men jeg tror jeg oppsummerte det som ikke hadde blitt som jeg hadde tenkt. Jeg skriver tror, fordi det er lenge siden og jeg er faktisk ikke helt sikkert. Det jeg vet er at jeg kjente på en følelse av vemod på en overgang som denne, på samme måte som når jeg sier ha det til en venn. Jeg liker ikke det heller, ønsker derimot et «Vi sees!» . Og et år kommer jo ikke tilbake, de fleste man deler tid med gjør det, men turer rundt i verden har lært meg at folk du en tid har vært nære, fortsetter livet uten at du er en del av det. Da er det godt med gode og hyggelige minner .

Nå er vi da straks over i det nye året.
Det som er stas, er ny almanakk, nye tusjer og nye forventninger. Jeg elsker disse bøkene, disse uskrevne bladene og de mulighetene et helt nytt år gir oss.

2016 slutter litt annerledes enn jeg hadde tenkt, men det har fått meg til å sette et eneste mål for 2017.
Jeg tror at det kan bli litt vanskelig å holde i starten, for det krever fokus, men det er et hyggelig og forhåpentligvis et energifyllende mål:

nyttårs ball sko og skjørt i gull
Jeg har alltid jobbet i omsorgsyrker, jeg har de siste årene vært opptatt av andres helse og vært småbarns mor, – og jeg har midt i det hele glemt den viktigste personen. Jeg har glemt at den som skal ivareta andre trenger oksygenmaska først. Jeg har løpt, jeg har planlagt, jeg har kjørt, jeg har vært megler og jeg ivaretatt de jeg er glad i. Og dermed har jeg ikke gjort ting jeg liker, vært lite med folk jeg blir glad av og som jeg opplever som mine og jeg har ikke hatt «sosedagene» som jeg trenger for å ta meg inn.

 

Jeg har helt glemt meg selv.

_DSC2306

Derfor er mitt enste mål i 2017, at jeg skal

hver dag skal gjøre en ting som jeg har lyst til.

Hver eneste dag skal jeg planlegge en ting som jeg gjør for min egen del. Det behøver ikke være så store greiene, men jeg føler det er et fint og riktig mål.

Har du laget deg nyttårsforsett i år, – og vil du dele det ?

og så må jeg ikke glemme det viktigste, nemlig å ønske alle dere alt godt i 2017. Mulighetene står i kø, får vi håpe<3

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

 1. Jeg hadde, ett år, at jeg skulle kjøpe meg ett nytt sett med undertøy. Hver måned.

  Å erstatte hele skuffen, for jeg ble bokstavelig talt skuffet, da jeg en dag kikket ned og følte meg bæsj fordi jeg ikke fant noe som var fint, for det starter litt innerst hos meg. Så jeg bestemte meg, og gjennomførte, og jeg følte meg litt finere hver måned.

  Merkeligste forsettet jeg har hatt, i år skal jeg bare bli bedre Anja. Jaggu sa jeg hårete!

  • Åh, det med undertøy hørtes også ut som et hyggelig mål. Kanskje jeg skal bruke det som belønning i ny og ne …

   Og du er vel den beste Anja – en, det synes i alle fall jeg. :)

   klem for nytt år og nye hårete mål

 2. Et veldig godt poeng, man må virkelig kkke glemme seg selv oppi alt, jeg likte tanken om å gjøre en ting som deg glad, hver dag!
  Riktig godt nyttår til deg også!
  Stor klem!

 3. Det var et fint mål!

  Og du må huske på det hver dag, fordi det er viktig for deg.

  • Ja, jeg må huske det hver dag, for om ikke så får det ingen hensikt, for jeg må snu litt på flisa og sette meg selv litt først. Noen minutter hver dag :)

   HA en godt 2017, vi møtes her i blogglandia

 4. Viktig å ta vare på seg selv først, ja, så man klarer å holde verden sammen i liminga for de andre også. :) Syns du legger et godt grunnlag for et fint år jeg! :)

 5. Det høres ut som et bra mål! Og jeg tenker at det er ofte ganske lite som skal til. Ti minutter på badet med tid til litt ekstra stell, en halvtime med bok, en stund til å drikke kaffe i fred. Slike små ting utgjør i alle fall stor forskjell for meg. Riktig godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.