og jeg har booket en glede inn i kalenderen for 2017

Noen ganger altså, så drømmer man om noe. Jeg har skrevet om at Petrus strekker seg mot stjernene der han jakter på de eldre gutta på isen. Han ser opp til de, strekker seg etter det de gjør og lærer nye ting. Rollemodeller er gode å ha, idoler er noe å strekke seg etter og de som er skikkelig gode er det noe å lære av. Ikke sant?


Det er nok ikke bare jeg som har drømt meg bort i bildene til Elena Shumilova, Dere vet hun som tar litt gamledagse, vakre, romantiske bilder av barn. Jeg har klipt ut en reportasje om henne. Jeg har sett på youtubefilmene om fotograferingen hennes og jeg har sett på bildene hennes gang på gang. Jeg har til og med tatt kontakt med henne via hjemmesiden hennes for å høre om hun vil ha et workshop i Skandinavia. Og, vet dere, i mai kommer hun til Norge. Og jeg står på listen over de som skal få lov til å jobbe sammen med henne en helg. Er jeg ikke superheldig.

Nå er det sånn at det står at man skal kunne kameraet sitt godt, at man skal god fotograf, men det er jo heldigvis lenge til mai og jeg kan jo jamme trene meg mye til vi kommer dit. Jeg gleder meg veldig og dette kurset skal jeg nyte til fulle og glede meg til at jeg lærer litt om redigering av en som er supergod på det.

Så i dag har jeg fått lov til å plotte en glede inn i almanakken for 2017, – det skal bli så fint det :)

og jeg anbefaler dere å ta en titt på filmene hennes eller bildene hennes : Det er flere linker på siden her :)

 

 


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Her var det mange fine tips!

    Heldige du, da! Tenk å få være på kurs med henne. Håper du vil dele noen triks etterpå?

    Ha en nydelig dag!

    PS. Du har fått til veldig mange blinkskudd selv!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.