Kaffe, te eller vin, hva må jeg ha mest av?

En kopp kaffe, smørtorget

Her kommer fortsettelsen av Lammelårsutfordringen  :)

Kaffe, vin eller te. Hva må jeg ha mest av?

Jeg må ha det, bare må ha det, hver morgen.
Jeg må ha minst en halv kopp med kaffe!

Til frokost og til kos så kan jeg like gjerne drikke te, men etter et stort glass med vann på morgenen så må jeg ha påfyll av koffeindrikken.

Te er på mange måter mer spennende enn kaffe, det finnes så mange varianter og så mange smaker. I disse dager så er chai en favoritt. Spesielt god synes jeg den er om jeg koker tevannet med et par centimeter oppkuttet ingefær  og en kanelstang i.

Det blir så mye sterkere smak om jeg koker det i vannet som jeg trakter teen på. Skal jeg være rask så bruker jeg teposer, men om jeg skal kose meg litt over tid så koker jeg meg en kanne på løsvektte.

Skal jeg ha det ekstra luksuriøst, så varmer jeg melk og steamer det. Da får jeg en god Chai latte. Helt etter min smak, sterk og det eneste søtningmiddelet er melken.
Det er nok te jeg må ha mest av, men kaffe som jeg må ha først.

Vin, ja det kommer faktisk nederst på listen over det jeg må ha av drikke. Sannheten er at jeg nesten ikke har drukket alkohol de siste tre årene. Jeg har vært på et par store fester hvor vin har vært servert til maten og utover det så er vann eller farris helt innafor.

Hva er din favoritt drikke?

Petrine :)


Du liker kanskje også å lese dette

Kommentarer

  1. Ingen over og ingen ved siden av Pepsi Max. Med te på en god andreplass når jeg må være voksen… Alkohol drikker jeg aldri.

  2. Jeg må ha kaffe. Alle som kjenner meg vet at jeg må ha kaffe. Jeg koser meg med te. Jeg drikker vann fordi jeg er smart (for Pepsi Max smaker mye bedre).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.